lauantai 27. huhtikuuta 2013

Cosseja cosseja.

Cosseja. Lyhyesti tää kuukaus on mennyt niiten suunitelussa ja tekemisessä, no jos vähän huijaan. Cossi suunitelmat on vaihtunut huimaan tahtia. Keskimaan mökki miitiin pitäissi tehdä gandalf ja miksi teen tämän? Koska liityy kaverini Lindan ja mun vitseihin. Sinne olen tällä hetkellä aika varmasti menossa. Kävin eilen kangas kaupoilla katsomassa erillaissia kangas vaihtoehtoja Gandalfiin ja BRS cossiini. gandalfiin löytyi muttein Black Rock Shooteriin ei ja eikä ollut kaipaamaani tekonahkaakaan siellä.

Lineage cossini teko on jatkunut pienten yksityis kohtia vääntäen. Vyöhön laitoin tarvitsemani kerjut ja sain ne katki? Tavallisilla saksilla vaika olin jo kerran yritänyt sitä aikasemmin tuloksetta. Kenties haba kasvannut? Ja laitoin viestiä Aconin cosplay vastaavalle voinko cossilani osalistua xD onneksi voin, mutta hivenen hävettää, olen harhaluuloinen, myönnän.

Kun kirjoitan tätä padillä niin en saa laitettua (en osaa) laittaa kuva tekstejä eli tulee monen kuvan kuva spämmi. Tein Lineage cossin proppit, kaksi miekkaa hasulla tavalla. Käytin niin sanottua julistepahvia? Puupahvia ja ne pääkystin ohuella erikeeperi kerroksella.
Sitten tein koristelut paperisavesta ja kuumaliimalla. Maalasin hopealla ja kulta maalilla miekat. Niistä tuli yllätävän hyvät ja viellä teen pienet muutokset niihin. Teko prosesista ottin kuvia mitenkö tein ne. Harmikun en voi laittaa kuva tekstejä niihin, koska en omista konetta ja voisin selostaa paremmin mitenkä tein ne. Itse en omista minkäänlaissia mahdollisuuksia tehdä proppeja puusta eli joudun aina käytämään mielikuvitusta aika paljon.

Sain kuula kivan juttun tai suostuin oikeastaan siihen, ohjaan taitaja kilpaillun monikamera tuontannon mutta Anni eli ylenpi henkilö ohjaajasta tekee näytön tästä. En muista nimikettä tälle arvolle? Kuvaus tiimiin Anni laitoi Teron joka on stagemanageri, Aleksi tekniikan osaaja?, Seve kamera, Miko kamera, Elmo kamera ja Tuomas? Suhteelisen huippu poruka tulossa, eli kaksi viikoa menee siinä ja ei ole tressiä. Minä ohjaan. Painetta on hivenen. Ensinmäinen monikamera tuontannon ohjaus on siis luvassa ,joka eroaa lyhyt/elokuvien ohjaamisesti aikapaljon. Eli koska kuva miksataan paikan päällä video mikserin avulla paljon virheittä ei sallita. Mutta jännä olla mukana isossa tapahtumassa suhteelisen haastavassa roolissa.

Vappu tulossa ja grilli bibikset luvassa~ harmikun en pääsyt kimin? Ja muiten järkäämiin vappu bileissiin ei tampereelle vai jonnekin. Mutta joensuussa luvassa juhlimista.. Taas

Eli cosseja mitä teen on: Black Rock Shooter (?), Lineage II ja Gandalf.

Ensivuodelle olen suunitellut tekeväni Narniasta Tumnus cossin ja keksinyt ratkaisuja sen tekemiseen~

Hyvää vappua ihmiset ja kiitoksia blogini seuraajille :) olen myös vähän maalaillu käsiäni ja muutamia kuvia niistä. X3
Ja kuva Joffreyn vyöstä. Huono sellainen... Loppuksi Pojun kuva~poika on kasvanut paljon|

Ps. kawaconissa luvassa eepistä ohjelmaa ;) tulkaa ihmeessä mukaan ! Se on viellä salaisuus! Mikä on kyseessä ;)






























2 kommenttia:

  1. Palatakseni siis aiheeseen [tai sen viereen] https://www.facebook.com/events/156995307789031/

    Koska oikeasti tykkäsin sun Geoffreysta aika hitosti. Vaikka oli "vaan" muutamassa päivässä tehty.

    VastaaPoista
  2. Voisin tullakin ryhmään mukaan. OWO
    Kun olen tulossa aika näilenäkyvin traconiin.

    VastaaPoista