perjantai 10. kesäkuuta 2016

Mass Effect cossi valot

Takas Suomessa! Ja aika senkun kuluu ja kohta pitäissi lähteä Scotlantiin muutamaksi viikoksi! Eli tänään pitäs taas alkaa vääntää cossia kasaa Traconiin. 
 Tosiaan oli Orlandossa noin reillu pariviikoa. Tuli ostettua paljon kankaitta ja cossi tarviketta sieltä koska miksi ei? Halvempaa ku Suomessa! Ostin myös yhden suosikki cossaajan kankaitta nimittäin Yayahanin! Spandexia SuperBoy cossiin. Reisusta joskus ehkä myöhemmin lisää tänne kirjoittelen mutta nyt vanhojen viestien pariin nimittäin Ledit!


9.6.2016

Tilasin noin viiko sitten Kiinasta uusia ledejä taka armoriin! Ja testailin että toimiiko ne ja johan! Ne toimi ja olivat todella kirkaat että ihan sotkeentuu jopa päivän valossa. Jouduin poraamaan uusia reikiä takapansariin että saan laitettua pienet led lamput nätisti paikalleen


Kirkaat kun mitkäkin tähdet. Jopa led nauha häviää noiden kirkaidelle niin ku 10/5!
Ledit yhteensä maksoi patteri kennoineen  8€+patteri kennot ettei ollut kovin kalliit sillain. Ledit tarjosi yksi tuhansista Ebay myyjistä!


10.6.2016

Laitoin sitten ledien suojaksi pleksi palaset. Upotin ne Eva-Foamin ja liimasin tyyliläästi pikaliimalla! Tietenkin suojasin palasten pinnan maalarin teipillä.


Sitten tietenkin Led valojen testaaminen!


Pimeässä valot näyttää tältä. Kunnon hehkuva selkä osa kyllä tulee! 


Led valot sisä valossa! Niin kirkaat että kännykän kamera ei tykkää yhtään valosta. Mulla on joku näihin sinisiin led lampuihin. Toinen vaihto ehto olisi ollut punainen mutta sininen taas veti puoleensa


Ja kun viimeksi en laitanut koko kuvaa armorista niin tässä sitten olisi! Suhteelisen kasassa olevan armori! Enää toki on se pienten yksityis kohtien tekeminen.

-Wheower-

1 kommentti:

  1. Wow, siistiä!
    Kiitos tästä, olenki miettinyt että joskus teen jonku armorin/propin mihin sais värkätä valojen kans mutta jooh, aina kuumottaa se että miten ne valot oikein saa laitettua paikoilleen ja mistä kannattaa ostaa...

    ☆ Cosplayblogi ☆

    VastaaPoista