keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Hyvää joulua! EVA-naamarin tekemistä

Hyvää joulua kaikille blogin seuraajille ja randomeille lukijoille! Kohta vuos on loppu ja ens vuoden cossi suunitelmia en ole sen kummemmin päätänyt paitsi teen uudesta SW leffasta Rogue One leffasta yhden cossin koska elokuva oli ehkä paras SW leffa.

Mutta kun ei jaksa tehdä jotain cossia niin 
on hyvä tehdä välillä jotain muuta cossia. Varmaan ehkä pidemmän aikaiset lukijat muistaa että puhuin ehkä vuos sitten Mass Effect Garrus Vakarian cossista.



Tällä viikolla Maanataina heräsin töihin mutta aamulla vaan päätin alkaa kaavoitamaan Garruksen päätä ja siitä sitte homma lähti..


Tavallisen tapaan aloin tekemään paperi versioo eli kaavoja. Eniten aikaa vie aina kaavoitaminen mutta ei ainakaan tule virheittä sitten ja osat sitten sopii.

Materiaali oli aivan selvä mistä teen. Tietenkin Eva-foamista ja päätin että tämä on harjoitus projekti varsinaista Garrus maskia varten (ehkä?) mutta tosiaan ensimmäinen Eva-maski tästä tuli.


Kaikki palat hioin ja kuumensi muotoon. Kuvassa maski on nuppineuloilla kiini peruukki päässä ja onnistuin laitamaan sen siihen päin.. sanonko mitä..

 

Kaikki osat saatu paikoillee.. ja meni hermot saada kaikki osat asettumaan järkevästi ja sain hermo romahduksen täysin. Kyseen alaistin itseäni miksi ihmeessä edes teen tätä? Ja menin suosiolla pelaamaan ja katsomaan Netflixiä.


Aamulla kaikki sujui paljon paremmin. Sain nupitettua koko maskin nätisti ja oikein peruuki päähän ja hioin osia paremmaksi ja nätimmäksi. Liimaaminen oli vaikeaa mutta sain sen tehtyä.


Maski naamalla ja tosiaan leuasta tulee liikuva että se on erillinen osa. 


Sitten vihdoin pääsin käytämään uuta lelua jonka ostin! Eli Poltin! Polto kynä mikä ikinä onkaan. Koska Mass Effect pelissä Garrus loukaantui ja sen takka toinen puoli kasvoista sai kunnon vammat niin sain syyn käyttää tähän poltinta. Ja ekaa kertaa tosiaan käytin ja olin liekeissä! Paras ostos tänä vuonna!


Mallina käytin tietenkin pelin lähdekuvia. Hauskaa tekemistä ja kun kynän mukana tuli sitten abaut 15 eri päätä ja sai aikaan erillaista jälkeä.


Loppu tulos kevyen gessoamisen jälkeen.  
En malta päästä tekemään silmiä ja "huppu" osaan jonka pääsen päälystämään Latexilla. Uusia tekniikoita joita olen halunnut tehdä jo pitkään 🙌🏻

Eli tälläinen sivu projektin isomman projektin ohella.

-Wheower-

Tosiaan jos haluat seurata enemmän cossi projekteja niin Instagrammissa löydätte minut nimi merkillä Wheower ja Insta Storyyn tulee paljon WIP kuvia tekovaiheista.

5 kommenttia:

  1. Wow, makealta näyttää! :D Jännä tuo "polttokynä" tai mikä onkaan, siisti jälkee se tekee.

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Hyvin kätevä ja monta eri nimeä tällä vehkeellä on mm kolvi, juotin. Englanniks on woodburning iron tai jotain vastaavaa. Pitkään pitänyt hankia mutta nyt tuli hankittua ja kamalan kiva vehje tekee pieniä yksityis kohtia proppiin tai mikä koskaan onkaan. :)

      Poista
    2. Saako muuten kysyä mistä ostit kyseisen vehkeen? Vois olla ihan kätsy hankkia myös!

      Poista
    3. Lidlissä oli 10€, mutta olen niitä nähnyt mm. K-raudassa, Biltemassa, motonet ja muista rauta- puu kaupoissa mutta hinnat Taittaa olla 20€ luokkaa riipuu toki minkälaisen haluaa ja mulle kelpas ihan hyvin tuo 10€ Lidlin poltin ku niin halvalla sai. :DD

      Poista
    4. Okei, kiitos! Pitääpä katsoa Lidli vähän tarkemmin läpi seuraavan kerran ku käyn siellä. :D

      Poista