torstai 26. maaliskuuta 2015

Pika WIP postaus kupliin cosseista.

Kuplii on tänä viikonloppuna. Ja cossit ovat valmiit, mutta tosiaan kisa cossi valmistui jo viime viikolla niin tämän viikon olen huilannut cossin suhteen kokonaan mutta PJo/HoO (percy Jackson / Heroes of Olumpys) Cossi paitoja olla tehtailtu Keron kanssa urakalla.


Sain vihdoin ostettu kämpään koko vartalo peilin! sitä enne olen tehnyt cossit niin kuin WC:kaapin peilin avulla. Nyt varmasti helpottuu cossien tekeminen! viellä lisää! sain viriteltyä Led lamput kypärään ja niitä on noin 10 kpl:tta kypärässä. Halusin vältämättä siniset valot koska Kaiju Blood ja ne näytti upeille! Aluksi oli tarkoitus laittaa pari pientä lampua mutta se näytti niin tökerölle kun olla ja voi! sen takia 5 Led lampua kummalekin puolelle kypärään pistin.


Siinä lähempi kuva Led Valosita jotka asettin mutta ne toimii noin 2 AA-paristolla. Koska en luota sormiparistojen virran kestoon.. vaika ne olisi ihan hyvin käynyt mutta pelaan varman päälle mielellään.
Tein muutamia meikki testejäkin PR-pilottia varten (Raleigh). Hiuksian en saa värjättyä oikeaksi conia varten joka hivenen harmittaa mutta mieluumin en tapa hiuksiani täysin!

Sitten Heros of Olympus cossin paitaa maalaillin Keron kanssa. Ette voi uskoa miten vaikeaa on löytää kaupoista VIOLETTIA! miesten T-paitaa! Eli jouduin ostamaan valkoisen T-paidan ja sitten väriaineen. Mutta väristä tuli oikea!

Sitten Toki Camp Half-Bloodin paidat teki suurimmaksi osaksi Kero ja itse rapsutin tuon pienen tekstin ton lentävän hevosen alle. oli kuumotavaa puuhaa kun olen ihan tunnetusti SURKEE piirtämään mitään.

Kuplii jännittää ihan simona koska sain kuula tuomarit eilen illlalla/yöllä ja siellä kaiki 4 tuomaria ovat sellaisia ihmisiä joiden cosseja palvon ja ihaillen! niin taitavia cossaajia. en kestä. tunnen itseni perunaksi lavalla joka leikkii Scifi elokuvan sankaria derpaavasti. mutta kai se menee hyvin ja pieni tylsä esitykseni menee ihan OK. mutta apua! jänittää niin paljon koska just sellaiset cosplay mestarini on tuomareinna ja arvioi puvun ja kaiki!

Tänään saapuu Kupliin majoitajat tekeemään kämpille omia cossejaan viellä--- ja itse heittän käpälät kattoon enkä jaksa autaa. ei enmpää tressiä. kiitos.

mutta Kupliissa nähdään! tulkaa moikaamaan jos huvittaa vai mitä koskaan keksitekään. pidetään kaiki kupliissa Mahtava viikon loppu! YES!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti