sunnuntai 20. elokuuta 2017

Tracon cossien kasaaminen.

Ei enää pitkä aika kun Tracon on jo ovella.  Cossin tekeminen on hidasta koska työt ja sosiaalinen elämä vei paljon aikaa ja ennen kaikkiaan jaksamista.

Mutta saate hyvät lukiat läjä wip kuvia jos niitä edes on niin paljoa.  Tässä välissä minulta vaihtui kokonaan luurikin IPhonesta Androidiin niin uuden kännykän kanssa totuttelemista vieläkin ainakin kirjoitamisen puoleen.

Hetken ajan luulin että Tracerin nahkatakin ompelemisesta tulisin yhtä vaikeaa ku Robbie Reyes nahkatakista,  mut se oli suhteellisen helpo.  Muuntelin mallin enemmän miehekäämäksi kun alkuperäinen Tracerin takki.  Ainut kamalin asia oli kaulus ja hihan suiden karva osien ompeleminen koska 4 kerrosta keinonahkaa plus.  Karva mokka kangas. Oli kuulkaa todella mukava ommella takkia kasaan.  Kangas merkin ekana liimasin paikalleen ennekä ompelin kiinni. En löytänyt hopean väristä vetoketjua niin tyydyin sitten tollaseen metallisen kultaseni väriseen?  En halunnut ottaa muovista harmaata.. 

Eseiden pohja maalaukset sain myös tehtyä ja jotain kuviointia tuli kans maalailtua myöhemmin mutta ei näyt tässä kuvassa. 


Aloin kasaamaan etu osaa.  Otin mallin Googlesta löytämästä kuvasta male! Tracer arista.  Eli ei oma suunniteltu malli. 
Materiaalit olivat tällä kertaa melkein 100% bilteman Eva-foam. 

Taka osan kaavoitaminen aiheutti harmaita hiuskia toden teolla itselleni. Ja varsinkin pyöreät muodot eivät ole todellakaan vahvuuteni mutta ainakin sain harjoitusta.  Ei haasteet koskaan pahasta ole. 


Kuva mitä olen saanut aikaiseksi.  Legginseistä puutuu vaan teksti. Aseet valmiina.  Kengät kanssa. Käsisuojat myös. Lasit kans. Takki vaille kaulus hihnan siistimistä vaille valmis. Ja taka osa kokonaan maalaamatta.  
Puuttuu vaan hanskat ja harnesin.  Toki myös peruukin muokkaaminen... 

 Pari päivää maalailtua osat.  Tummasta taas saatu valkoinen! Yees. Pohjamaalaus valmis sitten enää varsinainen värit ja myöhemmin yhtenäinen vanhennus.

Täysin valmis paitsi vanhentunut ja sisäledien asentamien mutta ootan vieläkin postista osia että saisin tehtyä loppuun. Tietenkin tarranauhat sivuihin puutu..  Muuten valmis. 

Ehkä myöhemmin teen pommin ala osaan jos aika sallii. Robbie reyes tekeminen on kokonaan kesken että pyhitän siihen viellä aikaa. 
Takki vaille nappeja valmis. 

Tracerin käsisuojien loppu maalailut ja kulmien maalailut. 
Kadun sitä etten tehnyt housuja alusta loppuun itse. Päätin duunata vanhat nahkahousut sopivammaksi että työ olisi pienempi mutta eipä ollut vain päin vastoin... Isompi se sitten oli. Mutta sain tehtyä ihan hyvissä ajoissa Robbien vaateet enää vaan kypärä ja kengät.  Ehkä proppin jos on aikaa pitäs tehdä muutakin niin paljon niin en varmaan kerkee. 

Periaatteessa Tracer on valmis mutta pienet yksityiskohtia vaille valmis. Päällä mukava ja toivon mukaan kestävä. Kestävyys on aina cossien tärkein juttu itselläni koska en halua että joudun kesken conien korjaamaan pukua. 

Varmaan viellä yks postaus tulee ja nyt pitäs mennä Overwatchin widowmakerin kimppuun ja siitäkin tulee mies versio Prinssille ja tehdään se yhdessä. 

-wheower 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti