maanantai 4. helmikuuta 2013

Shootaamista ulkona.

Kaverini Lindan kanssa mentiin shootaamaan yhtänä Tiistai päivänä, ja päätettiin ottaa RANDOM! hobbitti kuvia. Eli melkein valmis Peregrin took cossi päällä mutta EI VALMIS! koska vielläkin puutuu kaulaliina ja oikean väriset hiukset ja kunnoliset korvat. Laitan tänne muutaman kuvasen.

Ei ollut yhtään kylmä ulkona kun kuvattiin ja huomattiin ettei Hobbitit sovi talveen ja angstattiin kun ei oo syksyä tai kesää. Milloin saisi upeitta kuvia. Omat hiukset on lässähtänyt jo hienoista Lindan tekemistä kiharoista kun vähän kaatuillin hankeen ja jäin kiini oksiin.

Jaloilla ei ollut kylmä *sarkastia*. ja nooh karvat lähti jaloista pois ja maskit koska, lumi = märkä = vesi!

Leikkin Gandalfia.. no en vai kantelin reppua/takkia ja muita tavaroitta sylissä ja Linda otti kuvan. Olen niin rakastunut tohon viitaan ja ihankun se vaihtas väriä niin kun kirjan mukaan viitta vaihtaa väriä maaston mukaan! nyt se on harmaa ja vihreässä se on vihreä. Vaikka nyt omassa lauseesani ei ole mitään järkeä.

Tökkin oksia. WAU! no kuvia tuli koko reisusta noin 400.. kpl. ja yli puolet on pelleily kuvia ja jotain niin huvittavaa katsottavaa kun olla ja voi. Huomattiin etten osaa syödä omenaa ilmaan derpaavia ilmeittä. Olen synnynnäinen derpaava ihminen kuvien mukaan. Paras kuva oli eka ja muitakin hienoja kuvia tuli alusta. Ainakun katson näittä kuvia tunnen sen kylyyden jaloissa! mitä koin tuon reissun jälkeen! kaatuillin omiin jalkoihin koska en tuntenut omia varpaitta, en edes tullut kiepäksi! vaikka tunto katos varpaista tilloin, mutta kyllä nuo varpaat ihan kivasti toimii.

Jos vain aina söisin ruokaa noin kauniisti kun tässä otoksessa olisin iloinen. mutta todellisuus on tälläinen...
suunilleen..

Jäätävä katse.. ja kun innostun syömään omeinoitta niin käy näin..

ja joo. enpä enempää spämmää kuvilla. mutta jos mulla olisi pokkaa laitaissin melkein valmiin Lineage II cossin kuvan, mutta se on liikaa. aivan liikaa, aivan liikaa olla conissa siinä niin "peitävässä" cossissa.

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! sö näytät todella paljon Pippiniltä, olet aivan ilmetty hobitti kun toi on valmis!! <3 tahtoo nähä sen livenä!

  VastaaPoista
 2. Nakki napsahti! Sain 11. kysymyksen haasteen kaveriltani ja koska aina ahdistun ajatuksesta tägätä kavereita, päätin, että tällä kertaa haastan mukaan randomilla 11 viimeksi päivitettyä cosplayblogia lukulistaltani. Pahoittelen!
  Ohjeet ja kysymykseni löydät tästä:
  http://nezunbensis.blogspot.fi/2013/02/haastettu.html

  [btw. ihana Pippin! Vielä minäkin joskus hobitti cossin teen...]

  VastaaPoista