keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Huumepaketti? eikun peruuki paketti!

Sain tässä Maanataina kaverilta Elliltä Ebay cossi peruuki tilaukseni. Kun Elli ojentt pakettin sen näytti kun saisin monta kiloa aineitta häneltä. Elli itse nauroi että paketti näyttää huumepaketilta. NO NÄYTTIHÄN SE IHAN VÄHÄSEN! mitä tilasinkaan Ebaystä? Ellin kautta. Kiitos hänelle 100000000 tuhannesti! muuten en olisi pääsyt jatkamaan Kesä-Desun cossia. No minäpä kerron Tilasin noin 18,5cm pituisset haltian korvat valmistettu latexista ja valkoisen pitkän klipsi peruukin ja No. 6 nezumi peruukin. Värit on sitten vähän vääristynyt koska Ipad ja ei kunnon kameraa varsinkin Nezumi peruuki kuvat.. ne näytäissi että peruuki olisi sininen? vaikka se ei oo niin sininen vaan sinertävän violetin musta. olisi saanut olla haaleemman värinen mutta mulle se passaa?

Ekaksi Nezumi Peruukin kuvia.. Pahoitelen syvästi.. Minun ilmeistä koska.. Oli vähän herp derp päivä ja se oli hauskan pitkä.. näyttän alienilta. 


Ipadillä otettu kuva joka lattoi ruskee keltasen paidankin  räikkeen keltaseksi. mun ilmeeni on kaunis. vähän liian pitkä otsa tukka niinpä sitä piti parturoida hiukan..

Loppu tulos otsiksen leikaamisessa. Ennen conia enemmän hion totta peruukia. Onhan tohon se 23? päivää vai 24? päivää aikaa.
Peruuki sivusta. Mutte en ole ottanu kuvaa ku oon Stailannut tupsun sekasin ja pystyyn. Cossi on takkia vaille valmis, ja näyttää siltä että joudun tyytymään omaan nahka takkiini cossiin.


Tällä hetkellä ei niin hyvällä nahka takilla Nezumi näyttäissi tältä. Teini peili kuva. kännykä kameralla. Anteeksi. En omsita kameraa. Vaikka reissun kuvat on otettu porukoiden kameralla jonka sain lainaan. Housujen rikkinäistä lahetta pitää rikkoa sittenkin enemmän. ja ensi kerranlla noukin ton Padin pois pöydältä. se ei sovi tonne.Valkoinen pitkä Clipsi peruukini. Okei se on hiukan huonosti päässä ja ajatuks itkettää kun pitää lyhentää tuotta niin paljon. Peruukissa on pitkä otsatukka koska joudun tekee keskijakauksen. Kaiki rakastaa keskijakauksia! no melkein kaiki. peruuki oli aika kallis kun taka clipssi on todella tuuhea ja painava. Eka clipsi peruuki koskaan ja älytömän pitkä. hinta oli se 34 dollariaLatex Haltia korvat. ja korvat miun päässä! Ne on ihanat. (hmm. tuo paitta. Älkää kysykö. Se on kuulkaas ihana paitta mun Shionilta! Akashilta!) Oma tukka joka rupes kasvamaan! selvä merki että alkaa tervehtyä. Ensi viikolla lääkäriin tarkastus again! ei tartee ajaa kuopioon eka kertaa joensuuhun. haha. Taka tukka tupsulla. näyttää vammaselta.

Maskeeraus ja peruuki ja korvat. Okei en uskaltanut värjätä viellä korvia kun haluan käyttää niitä ihan random shooteissa. Helposti meikattavissa oman ihon väriseksi. Koska latex. ja korvien hinta oli se 24 dollaria. Halvat ja hemmitin hyvät!


HELVETTI! En näyttä ollenkaan itseltäni! tossa meikissä. miettikää viellä pitäs teko ripset laittaa tohoh ja koko iho maalata. hurrr.. pelottavaa nähdä itseni tälläsenä. Ja miettii cossia viellä päälle.. Holy shit! Ekaa kertaa jouduin ompelemaan cossiini Alushousut.. teko nahka. arvaa hävettääkö? mitä sitä joutuu tekee cosplayn takia? nahkapikku housuja?  Olkapanssarit pitäs koota ja korsitella sitten ne olisi valmiit sitten pitäs hyökätä moni mutkasten saapaiden kimpuun ja korsitella ne.. nahkapikkarit. pitäs kerjut sahata?laittaa? poikki ku tarteen vyöhön kerjut silleen jännästi. Peruuki kanssa pitää leikata reilusti. On se jännä kun pitää cossia tehdessä kokeilla peruukia ja korvia samalla kun testaa onko kaiki ok? on se niin tarkaa ja rasittaaa. Vaikka tää cossi tulee vasta KesäDesuun. Pitäs viellä Pippin cossiin ommella Housut ja huivvi neuloa. ja SPN Sam cossiin pitäs ostaa parta greppiä puli sonkeihin ja hiukan tummempaa puuteria koska Sammy boylla ei ole valkoista ihoa.. siis vaaleetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti