keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2013 ja uudet haasteet!

Nyt on vuosi vaihtunut ja on aika julistaa tänne ensivuoden cossit (huom. saataa jotkut vaihtuakin vuoden varrella) mutta tässä on alustavat cossit mitkä teen.

1.) Kuroko no Basket Taiga Kagami. Traconiin ja tällä hetkellä aika suuren ryhmä cossin merkeissä!
2.) Touhou Tenshi, Jos puku onnistuu niin menen Traconiin kilpailemaan tyttöystäväni kanssa.
3.) Supernatural Sam Winchester, Tamperekupliissa on kavereiden kanssa Supernatural ryhmä cossi näillä näkyvin.
4.) Fullmetal Alchemist Edward ja tyttöystäväni cossii Winryä. (conia ei tiedossa.) 
5.) No. 6 Nezumi ja Kaverini Laura on Shion, Desucon Frosbite.
6.) Lord of the Rings Peregrin Took (pippin) Kupliiseen ja Desuconiin LOTR ryhmä cossiin. Pippin cossi on melkein valmis vaille housuja ja miekkaa. Mutta myös hiuksia.
7.) Axis Power Hetalia 7 vuoden sodan uniformulla Preussi. Kanssani on Fem! Preussi. Cossi tulee Desucon Frosbiteniin.
8.) Desuconin kisa cossi! aloitettu jo vuonna 2012- haastavuude ja kankaiden hinnan takia.
9.) Ironman haarniska (rautamies) puku. Aloitettu jo vuonna 2012 ja jos kerkee valmistua 2013 loppu vuodeksi puvun näkee sitten ehkä Cosplay Gaalassa. Tai vasta 2014 Tampere kupliissa

Listasta puuttuu Frostin yksi ilta cosseista joka on näille näkyvin yllätys. Ehkä proppin kanssa ilmaanun, jos autolla tulen coniin. Vihje cossista "Ameriikalainen netti sarjakuva/peli, Tästä hahmosta on eri puku versioitta josta toteuttan Pinki-värisen puvun. Hahmon ase? voiko niinkään sanoa on valkoinen mootorisaha" Eli varokaa tietyn hahmon cossaajat! jotka eivät halua puolittua!


Dark Elfin käsisuojuksetYhden cossin käsi haarniska valmistui noin kuukausi sitten? (kuva on heilahtanut ja kännykälaatuinen. Pahoitelut)Kummatkin käsi-suojukset melkein valmiina ja sivuilla on käsi-varsi? ylä-käden haarniskat ilman kuviointia. haarniskan reunat vähän meni ryppyyn mutta sain jotenkuten ryppyt kuriin!.


Kokonaan valmiit! suojukset. Kuvioinin tekeminen koholle oli haastavaa saada tasaisesti ja niiten maalaaminen oli todella vaikeaa. loppu tuloksesta olen ylpeä, mutta paremminkin olisi voinut mennä.


Käsi suojus alkuvaiheessa. Uskoisitko että TÄMÄ olisi muka sama suojus, kun yllä olevissa kuvissa? Vähän liimaa, hellalla lämmitelyä ja maalaamista! ja yksityis kohtien tekemistä niin saa tälläsetä putkilosta aikaan ihan kivan näkösen käsi suojuksen.


Suojukset maalattu ja kuivumussa tässä kuvassa. ja testaillin kohokuvion tekemistä ja onnistuhan se ihan kivasti. ja derpisti pöydällä näkyy minun entisen koneen kovalevytallennin jonka sisällä on 1000 video leikettä.


HOBBITTin Paita

Sain Äitipuolelta palan luonnon valkoista trikoota noin 2m ja miettin mitä siitä voissi tehdä? Niinpä sain idean että teen siitä pussihihallisen paidan ja lopulta päättin että käytän paittaa Pippin cossiin. 

Hihan suut rypytettynä. Kangas on ihanan pehmeää ja kivan kermanvärinen. Tulee mieleen jonkinlainen kerma leivos. Aluksi suuresti epäillin ettei trikoosta saisi tehtyä hyvän näköistä paittaa, (alunperin suunitelin Pippinin aluspaidan valmistus materiaaliksi perus puuvillan.)

HUPS! hihasta tuli aivan liian pussimainen! niinpä sitä piti reilusti kaventaa että se laskeuttui tarpeeksi nätisti,

Paita lattialla vaille nappeja ja koriste nauhoja. Paidan sivuissa on halkiot ,ihan vaan näytävyyden vuoksi ja oman tylsyyden. Paittaan en tehnyt muotolaskoksia sen takia ,että suunittelin tuossa vaiheessa käyttäväni paitaa Crossaamiseen. Tein paidan kaavat ihan omasta päästäni ettei ole edes olemassa paperi kaavoja.
Paidan sivulla olevat koriste viilto koska halusin paittaan jotain piniä kivoja yksityis kohtia. :3 
Paidan hihan ylä rypytys lähikuvassa. Voin sanoa .että koko paita on mielestäni hirmuisen suloinen ja hyvin onnistunut ja siististi ommeltu!

Paitta melkein! kokonaan valmis ,housujen sisään laitettuna. Olihan se ihan pakko laittaa henkselitkin että tulisi miehekäs olo. Paitta on itsestään aika pitkä...

Kaksi erillaista nauhaa laitettuna päälekäin. Pitsin alla on suloinen ohut vaalean vihreä nauha jonka löysin ihan sattumalta omasta laatikosta. Pientä väriä paittaan ja kiva yksityis kohta.
Harjoitelin ihan vähäsen Hobbitti jalkojen maskeeraamista. Vasemman puoleinen jalka on maskeerattu ja oikean puoleinen jalka taas ei ole. Niin tässä voi nähdä selvän erovaisuuden. Kännykä laatu kuva taas. Omistan luonostaan isot jalat ja aatelin käyttää ihan cossissani omia jalkoja jotka maskeeraan tällä tavalla ,mutta kuitenkin liimaan partakreppiä iholiimalla jalkaan. Koska melkein kaiki tietävät että hobbiteilla on karvaset jalan päälyset. 

4 kommenttia:

 1. että onko nuo käsisuojukset epicit vai ei??? iha loistavat!
  ja Oi että tuosta hobitista tulee jotain aivan loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÖÖh.. en ymmärrä Epicit sanaa. En ainakaan nytten tajua.

   Toivon vain tisekin että Hobbitti cossini onnistuissi hyvin mutta pitäissi ommella viellä paljon kaikea. Esim. housut ja jakku.

   kiitos. kommentista x3

   Poista
  2. hoo epicit tarkoittii siis niinkuin epic, eeppiset, mahtavat 8D

   Poista
  3. omg.. *facedesk* olen tyhmä. nyt ihan hävettää. XD en osaa edes lukea... *nauraa* kyllä mie tiesin mitä epic tarkoittaa xD mutta en vain osannut ajatella ihan sanan tarkoitusta lauseessa. xDD voi luoja...

   Poista