maanantai 1. huhtikuuta 2013

Loma haaste,WIP kuvia.

Jaa-a melkein 100% valmis cossi! Enää vaan pientä hiomista vaille. Koko puku on valmis enää vaan solkien kiinitys mekko/tunikaan jotka kuivuvat tuossa työpöydällä juuri. Yöllä rakensin vyön ja vuorokauden piti liimavaikuttaa. Yhdistin kaksi nahka vyöttä toisiinsa että saan oikean pituisen vyön Joffreylle. Vyöhön pitäs tehdä viellä kaksi lisää koristetta sitten se on kokonaan valmis.

Mutta kun sain olevinaan kaiken valmiiksi muistin että minulla ei ole edes kenkiä koko cossiin joka tarkoitaa sitä että failasin haasteeni. Mutta pieni teini peilikuvia ihanalla kännykällä laitan tähän itse puvusta.

( kirjoitan nykysin ipadillä merkinnät niin en osaa viellä laittaa kuviin kuva tekstejä tai mitään viellä. Että viimeset kaksi kuvaa on mun uusita piilareista ja mun avaruus paidasta!)
6 kommenttia:

 1. UHUH näyttääpä hyvätä!! Tosi hyvät kankaat kyl löysit!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvä tuuri oli kankaiden ostossa kylläkin. Kaverini löysi kankaan, en itse olisi älynnyt tuota kangasta.

   Poista
 2. Et haluis pistää päälle Traconiin... Mul ois sulle tosi hieno Sansa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatelin laittaa Traconiin, tai tehdä jonkun uuden version Joffreystä :)

   Poista
 3. mä en tiä mihi mun pitäs kirjottaa ku hävisit da:stakin mutta.joo..anyway hyvä jos laitat ton traconii koskaa son iha tosi hieno ja mahtava ja ja aaaaasdf i like ~ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadaihdha!! Jeiii! Mut löydettiin! Joo traconiin laitan joffreyn xD koska en oo saanut laitettua sitä minnekään vieläkään koska en ole ollut coneissa xC alkaa jo masentaa sekin. Traconiin tulen vaika kuoleena xD koska. Pakko. Päästä. Cossaamaaan!! XD

   Poista