lauantai 30. maaliskuuta 2013

Loma haaste

Päätin toisapäivänä aloittaa loma haasteen ja kirjoitelin Deviantartiin blogimerkinnännasiasta joka meni näin.


"Päätin itseni haastaa lomalla cosplay aiheeseen haasteeseen! Eli 3-4 aikaa tehdä cossi. Valikoida, suunitella, ostaa kankaat ja tarvikeet ja tietenkin koota koko puvun! En ajatellut mitään helpoa vaan haastan itseni kunnolla. 

Valikoin  animen,mangan ja sarjakuvien tilalle TV-sarja cossin teon. Miksi näin? Koska tuijotan aivan liikaa hyviä tv-sarjoja tv:stä. Aluksi miettin keskiaikaan sijoituvasta sarjasta kun The Pillars of the Earth (suom. Taivaan pilarit. On kuulkaas hyvä sarja) mutta kukaan ei tunnistaisi. Sitten miettin LOTR:sta Faramiria. Njääh. Ei. Sitten käänsin katseeni HBO:n tuotamaan, mahtavaa, upeaan, ihanaan! Tv-sarjaan kun... GAME OF THRONES!!  Miettin että tekiskö nyt Jon Sonw cossin, mutta kun kesä tulossa niin päädyin Starkeista => Lannistereihin... Lannisterit on ihan kivoja omalla tavallaan, mutta päädyin sitten tehdä nuoren hullun kuninkaan Joffreynin yhden puvuista. 

Eli teen tämän version. [link]

Saatan laittaa wip kuvia blogiini ja cossin etenemisestä juttua. Löysin kankaat jo kaupasta enää vaan pitää lauvantaina mennä ostaa ja sitten tehdä puku la-su ja kruunun vässääminenkin + peruukin leikaaminen lyhyeksi.Miettin samalla missä coneissa olen Joffreyna. Varmasti Kawaconissa vetämässä coni ohjelmaa siinä, ja animeconin lauvantai illasta... Koska lauvantai pää cossissa en vois olla 
koko päivää..


Uskaltaako kukaan muu haastaa itsesnsä lomalla? Cossien tekoon? ;)

Olen innoisani tästä xD"

No nytten tässä tilanne katsaus cossin etenemisestä.

Se on kruunu... Materiaali mitä käytin : folio! (Paras kaveri), softis, ja saven tapanen massa joka kuivuu huoneen ilmassa. Ei ole savea. Kestävempää muttei niin kestävää. Ei tarvitse uuni! Mutta kuivumisessa kestää noin vuorokausi.Hiottu ja maalattu King! Joffreynin kruunu.. Enää vaan timantit tohon derpeihin kohtiin.Grr.. Karvoja.Perus työ pöytä joka on todella siisti..Uusi tulokas kotiini~ Pikku poju~ se on noin 2kk vanha ja on se niin söpö ÖwÖNew hair look...Joffreynin kankaat. Tosta sitten tulee ihan cossi! Ööh. Ne on violettit eikä punaset!!!
Rtän heteron pöytäliina/sohvan näköisen version teen. Katsotaan minkä lainen tosta tulee xD

2 kommenttia:

  1. JOFFREY! Verenpaine nousee kun näänkin sen! kolmatta GoT kautta odotellessa! Täytyy stalkkailla tään etenemistä >8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Itsekin odotan GoT kolmatta kautta! Inolla! Ja jos oikein muistan maanataina saatas tulla nettiin jo uusin jakso! Jos oikein laskin..xD

      Poista