tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tuli ja Meni

Kuplii tuli ja meni. Pakko sanoa että Tampere kuplii on yksi suosikki coneista, varmaan sen takia ,että ilmainen ja sijaitsee Tampereella jossa asuu läjä tuttuja ihmisiä ja todella hyviä kavereitta ja ystäviä. (ja oma kultani) Valitettavasti tulin kipeäksi, joka ei tullut yllätyksenä koska Hobbitti cossi tähän aikaa vuodesta on todella viisas valinta. Kupliista myöhemmin lisää mutta nytten siiryn puhumaan Frostista ja muista cossi projektien etenemisestä.

no niin mistä aloitaisin. Frosti ei ollut loppujen lopuksi maailman paras coni mikä on itelläni ollut. Kai johtu siitä että sisällä oli aivan liikaa väkeä mutta ilta bileet. me like! Hilluin koko coni aijan aika lailla video kameran kanssa samoin kaverini Mika. Tehtiin kaksi eri coni videotta jotka linkitän tähän.

Tämä video oli Kaarti-laisten kanssa tekemä video.

Kun Mikan keksimä Fiilistely video oli aivan mahtava! ja musiiki kaiken lisäksi teostavapaata, eli ei riko tekiä-oikeus sääntöjä!

Aika lailla nämä videot kertovat melkein kaiken desucon frosbitestä, minkä lainen coni se on! olisin halunut käydä muutamassa luonolla mutta en kerennyt koska video kamera!

Mitä conin jälkeen tapahtui? Aloitin Aconin yhden uuden cossin tekemisen, aloitin projectin propeista. Sen takia koska niihin menee aikaa enemmän kun itse puvun. Niin ainakin itse laskeskelin silloin. Puku on Black Rock Shooteri pelistä yksi kahdeksasta? mikä se sana on? mutta kummiskin yksi niistä. Valoikoin hahmon aika lailla peruukin mukaan. Enää vain puutuu itse puvun kankaat ja ISO proppi. Kuljetus ongelmia varmasti tulee.

Ja Coni suunitelmat meni uusiksi noin 4 viikoa sitten! kun tajusin että olin Desuconin aikaan töissä Kuopiossa. Eli kisa cossini meni tietyllä tavalla turhaan mutta sain ratkaistua ongelmani helposti siirtämällä kisa puvun Animeconiin jonneka tulee liikaa tuttuja! ja toivon että kaverit tulisivat kannustamaan minua kisassa, koska olen aika ujo (ehdotomasti tässä puvussa... huom. kesken viellä!! mutta tällänen WIP kuva.. oh my god! mitä olen tekemässä! toivotavasti tekin mietitte samaa!)


[Poistettu kuva]

naama sensuuri! no tuo kuva on vanha. Peruukia ei ole tossa kuvassa muokattu viellä mutta tällä hetkellä se on ihan 90% valmis! Toinen kenkä aloitettu! ja tänään aloitan yhden kaulakoristeen tekemisen samoin hius koristeen. Nahka pikkuhousuihin on tehtu koristelut. (kiekuroitta..) ja pitäissi enää kiinittää muutama ketuju tuohon vyö osaan. Sitten cossi ois valmis Animeconiin. Kaikista nolointa, miten minä viitin käydä syömässä kaupungissa TÄSSÄ puvussa? onneksi keksin ratkaissun, laittan Fem! Sherlockin takin päälle, niin näytän oudolta hemmolta, parempi kun tolta. Ainiin! kengät pitää viellä maalata! vähäsen! kuviointia vain!

Nytten laitan läjä kuvia mitä olen puuhailut cosplay eteen viime kuukausina.


Päätin tehdä Foliosta ja Grilli tikusta hobbitti piipun! 


josta tuli tälläinen! huom. karki pussi taustalla. En käynyt mammuttimarkinoilta hakemassa karkia halvalla


 Maalanut ja tehnyt laatikoita...

 Kuivattanut laatikoita...
 Pinonut laatikoita ja urakalla. Puutuu 2 laatikoa viellä! niin housut on silleen valmiiit..

Korjanut sarvia. ja tehnyt sarvia. Uusista Solux sarvista ei ole kuvaa.

Leikinyt koulussa maskeerajan meikeillä. ( olen kyllä hyvä ohjaaja kun sählää ihan muuta mitä pitäs.)
Repinyt kädestä ihon irti. Ei vaan maalanut käteeni lihaksiston. Tämäkin tapahtui samana päivänä kun tuo Robo käsikin.¨
 Ohjannut lyhyt elokuvaa. Joku kuva kivasta kohtauksesta. 
Sytyttänyt Studion palamaan taiteen vuoksi!

Shootanut. Ja uudet Solluxin sarvet! ja kaiki kiini pinneillä päässä! koska sarvet on todella kevyet.

tehnyt cossiin koristeen. Ei mennyt kun 3 tuntii muotoilluun, päivä kuivumiseen, 3 tuntii maalamiseen. ja kesken eräinen kuva. Huom. lehden takana hakanneula systeemi. toimii kun rintaneula?

Siinä meni melekin kuukaus. kuukaudessa kerkesin pitää neljä shootia? Tavis shooti iglu festreilla, Harry poter sirius ja remus shootin, Kanaya ja rose shooti (pinkillä mekollani) ja StemStuck 2ollux shootin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti