tiistai 21. tammikuuta 2014

Coni ja cossi muistoja vuosilta 2010-2012

Tuli selattua koko kovalvyni yhtänä päivänä ja törmäsin todella vanhoihin cossi kuviin. Laitan muutamia tänne en kaikia mutta ne ehdotomasti suosikit ja kerron vähän myös muistoja todella lyhyesti! yuki postaus on vaiheessa..en tiedä milloin saan edes tehtyä kun koko ajan saan kuvia enkä tiiä mitä laitaisin? mutta asiaan.

Kuva: Amanda A.
2010 Chibicon!
 2010 silloin olin täysin Hetalian pauloissa ja cossasin tuona vuonna paljon hetaliasta ja iki aikaisin suosikki pukuni on ehdotomasti Hollanti. Tuossa Conissa kaverini Amanda cossasi Belgiaa ja tein hänelle sitten sen Belgian puvun tilaus työnä. Voisin viellä kerran cossia kyseistä hahmoa mutta valitetavasti cossia ei olee enää olemassa paitsi kaulahuivi josta en millään luovu! koska siihen on kätketty hyviä muistoja paljon erillaisista miiteistä sun muista. Kyseistä puku käytin Hetalia Rekola miitissä ja Tracon 2011.


2011 Kaverien kanssa oltiin suuniteltu mennä kilpailemaan Animeconii Aternal Sonata hahmoina. itse työstin puku liki puoli vuotta ja ensinmäistä kertaa väänsin "proppeja" elikä tuolaissia käsi juttuja. 2011 oli elämätäni ylä ja ala-mäkeä ja hylkäsin myös samana vuonna elämäni tärkeimän ystävän.


Bakacon 2011
Tein 2011 myös toisiksi suosikin puvun Hetaliasta, yllätys! Scotlanin, vaika hahmo ei ollut virallinen mutta moni tunnisti hahmon Bakacon 2011 ja Animecon 2011 jolloin tapasin Keron ensinmäistä kertaa! Mutta puku on tallessa mutta hivenen iso jo. Kuvassa minulla on omat hiukset sitten Animeconissa oli peruukin, kun värjäsin hiukseni ruskeiksi. Puvun sitten myöhemmin värjäsin tummemaksi koska kangas oli mielestäni liian kirkaan sininen.


Kawacon 2011
Kawaconin tuli olan takaa enkä tienyt mitä cossaisin niin tyydyin taas yllätys hetaliaan ja tein pika cossina aph espanian! kawacon oli ensimmäinen Joensuussa pidetty coni silloin koskaan!mutta kawaconi on aina palannut tään päivään saaka! elikäs kawacon palaa taas 2014!  Tuossa conissa tutustui paljon hyviin kavereihin joitenka kanssa vielläkin pelleillään ja tapasin piitkiin aikoihin lapsuuden ystävätkin! tapahtuma rikas coni kokonaisuudessa! vuosi 2011 oli elämäni parasta coni aikaa myös 2013 vaika olikin aika paljon pois coneista, koska kiireet ja keika kuvaukset.


kuva: @KuroiWing

Desucon 2011!
 tein ehkä sen hetkisen kalleimman puvun mitä koskaan oli siinä vaiheessa tehnyt ja samalla kaikista lämpösinkin! Hetaliasta Turki Osmaani version. Minulta ei näkynyt kun silmä koko puvusta ja tätäkään pukua ei ole enää edes olemassa koska uusio käytin puvun materiaaleja. Pidin puvusta ja miltä minä näytin siinä. ei tarvinnut huolehtia meikeistä tai miltä naama näyttää kuvissa!


Kuva: Anikin kuva-arkistoista Animecon 2011 esityskilpailiat kansiosta

Animecon 2011oli sitten todella ikimuistoinen coni! paljon ihmisiä mitä mainitsin ja ekaa kertaa koskaan oli cosplay ryhmä esityksessä mukana kilpailemassa ja mitenkä kävi? ikuiset Sonaatit voitivat sitten esityskilpailun. Kun kuultiin että voitettiin olin hyvin hämilläni ja sitten kun conista piti lähteä itkin koska nämä kuvassa olevat 5 ihmistä ovat minulle tärkeitä tänäkin päivänä! Voisin joskus tehdä uudelleen Falsetto cossin uudelleen vaika entinenkin on itsestäni hyvin tehty. vaika sitä aikaa meni ihan vähäsen.

Kuva; Tiina N.
Tracon 2011. 
ensimmäinen Tracon ja eepisin samalla! Kimpa kyyti missä oltiin oli epic ja kun saavuimme kaverini Lindan kanssa paikalle eksyttiin ja epätoivoisesti etsittiin kaupaa missä myytäisin sateen varjoja. Tutuistui hienoihin ihmisiin conissa ja unohdin myös syödä. Olin parannellut Hollanti cossia kuten, hankinut paremman laatuisemman peruukin pidentänyt kaulahuivia, uusi vyö ja tulpaani kimpu! noita tulpaaneja tuon jälkeen sen kummemin ole näkynyt? en tiedä mitä niille edes kävi mutta conissa kukat joutuivat aika koville, ihmiset söivät niitä ja korvisakin ne kävivät. Traconin iltabileet silloin oli myös ikimuistoiset. Syksy oli kyllä aikamoista aikaa koulun ja kaikien suhteen. ja sain ilmaisen majoituksen! hyvä tuuri kävi!

Kawacon 2012. 
Mietin kaksi viikoa ennenconia mitä laitaisin päälle kunnes muistin että oli tehnyt alkuvuodesta AC malik cossin ja olin hankinut alitajunteisesti juuri oikean laisen peruukin siihen!  Cossista pidin hurjan paljon! ja eikä kaverit tunnistanut minua vaan ihmetelivät mikä kebabi poika olen.EI liity mihinkään coniin mutta cossin jonka haluaisin vieläkin toteuttaa. opin värjäämään peruukeja 2012! joka tietyllä tavalla mullisti cosplay harrastusta ja aukaisi ovia. Ei enää tarvinnut ostaa aina uuta peruukia kun pystyi vanhan värjäämään uuden laiseksi. Kuroko no Basket Taiga Kagami 


kuvat: Maria V. Karkat Vantas: Laura @Rararin's cosplay
Tampere Kuplii 2012.
 Teki elämääni kääne kohdan. Uskalsin kerto Kerolle tunteet vasta juna-asemalla ja tapasin myös elämäni hauskimman! mukavimman! mahtavimman ihmisen! kun Laura! ja läjä muita mahtavia ihmisiä. Coni oli perus kuplii mutta monet sekoillu hetket tuovat minulle hymyn naamalle, varsinkin kun yöllä Lauran kanssa lakattiin kynsiä eikä siitä melkein tullut mitään koko hommasta. Sollux cossi onnistui varsin hyvin vaika sarvet oli mitä oli enkä jaksanut edes hioniitä kun olin pikkasen laiska. Lasit on ylpeyden aiheeni vieläkin, niistä näkee läpi! värjäsin lasitusseilla linssit monta kerrosta että tulee tasainen ja hermot meni. Ihomaali purki kerkesi monta kertaa kadota ja jouduin aina ostaa uudet enkä saanut piilareitakaan mukaani. Joka tietenkin harmitti kovasti.


Tämä kuva ei liity mihinkään coni muistoon mutta muuten istuskelin aika paljon pellossa 2012 vuonna. Lentelin kirjaimelliseti paikasta toiseen.


Desucon 2012.

Liian monta cossia kolmelle päivälle! eli vaihtelin pukuja kovaan tahtiin mutta ehdoton suosikki oli Happy Tree Friends Splendid ja kaverini @Rararin's teki Flippyn! meillä oli kiva shootikin kun halutiin kokeilla ihan kunnon kuvaajaa. Voisin viellä kerran cossia Happy tree Friendsitä jotain hahmoa? Desucon oli hyvin hauska coni ja hengasin paljon Lauran, Keron, Juhon, Liu, Jyrki, Maken jne. kanssa.
Ideaparkin joulu miiti! 
Ei ollut coni mutta niin moni kaveri cossasi siellä. ja tein pika cossin laatikoni löytämistäni kankaasta! hetalia Fem! saksan ja Kero teki sitten Fem Preussin.

Mutta tälläisiä muitoja menneiltä vuosilta vaika todellakaan kaikia ei ollut tässä! ottin ne tärkeimät ja hauskimmat conit mitkä ovat jääneet mieleen! ja shootit.

2 kommenttia:

  1. OMG.. Tajusin just erään asian kun näin sun hollanti cossin Traconista ja muistin että oon tavannut sut sillon ja vaihdettiin pari sanaa silloin. Tämä on hämmentävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhh god!! Ihan tottako OAO olen viellä hämmentyneeempi.

      Poista