perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pakollinen päivitys ja jotain cosseista jne.

Yeah! Worblat tulivat pika pika vaihtii suomeen! Kaiki ihmiset saivat tilauksensa Kupliiseen sitten! Nätisti pakettiin laitettuna! Worblat Saapuivat edellis viikona koti ovelle asti! Ja onneks oli sairaslomaa muuten kukaan ei olisi ottanut pakettia vastaan. Ja innostuin taas valokuvaamaan pääsykoetta varten hivenen. Ja ilmoitan myös etten Desuconiin olekaan tulossa (taas) lähden Ranskaan disneylandiin toista kertaa halamaan kikk- eikun Mikki hiireä ja olemaan lapsi. Seuraava coni taitaa olla vasta Tracon.


Taidetta.. Mutta tiedän etten noudattanut yhtään valokuvaamisen/videokuvaamisen sääntöjä ,mutta eikös säänöt  olekin tarkoitettu rikkomista varten?;) ottin myös tosi söpöjä kuvia Kerosta mutten laita niitä tänne koska lupa pitää kysyä...

Kupliin cossit on omasta mielestäni jo valmiit! Paitsi ihan pientä hiomista vaille! Kisa puku on täysin valmis ja kokeillin sitä päälläni ja olen ylpeä puvusta! En otanut kuvaa kun en jaksanut mutta sain tehtyä miekan tupen ja vyön valmiiksi. Peruuki on myös loppuun stailattu ja ruiskutettu silokoonisprayttä.


Myös olen hankinut melkein kaiki materiaalit assassin's creed 2 Ezio cossia varten. Nahkat ostin halpa-kangas kaupan loppuun myynistä metri hintaan 9€ ja joitakin muita kankaitta samalla. Tein myös historiallista tutkimus työttä kaavoitamis suhteen, ja nytten revin hiuksia pois päästä koska ompelemisesta tulee vaikeaa. Ja hauskinta mitä tyttöystäväni huomasi. Omistan suun pielessä arven niin kuin Etziolla ja samassa kohtaa vieläpä.. Pitää vain sitten jättää meikaamatta ettei peity pois.

Mutta TMNT ihmisversio ryhmää odotan innolla koska ryhmä piti toteuttaa Animeconiin viime vuonna mutta minä en pääsyt sinne niin siirettiin se tampere kuoliiseen. Parasta että sarjakuva teema ja itse pienenä marakattina omistin Turtles sarjakuva kehtiä! Hurjan hyviä oli!ya! Siinä on Raphael cossini! Ja propit tein sairas lomalla loppuun ja katsoin netflixistä 1997 ihmisillä näytelty turtles tv sarjaa. Siinä on tyttö kilpari jonka nimi on Venus.. Alku musiiki on jotain niin parasta! Samalla piti katsoa Power Ranger sarjaakin ihan muistojen takia. Ainiin! Huivi reuna on silputtu samalla tavalla kun hihojenkin eli hioma paperilla! Paitaan tulee isompi repeämä veillä niin cossit on täysin valmis! Ja ensiviikon sunnuntaina Kilparit pääsee valloilleen! Pääsee syömään pitzaa..


Pieni kuva vihje! Tonyn mieka vyö ja miekan tuven pideke ja itse tuppihan se siinä! Uskokaa tai älkää miekan tuppi kotelo on tehty pahvista ja softiksestä. Silikooni sprayllä sain sen näytämään muoville pientä maalaamista on vaille kultaiset osat viellä.

Mutta mutta mutta! Nähdään kupliissa! Ja cossit siellä on ..

LA: Don't hug me, i'm scared (DHMIS) Tony. Koska kilpaillu pukuni seurassani on notebooki joka on Kero~

LA: illalla laitan jotain rentoa ehkä SnK cossin Jeanin mutta tahallaan hevosmaskilla koska.. Sininen ihomaali ei lähde helpolla pois. Tai sitten olen vaan tony.

SU: TMNT (Turtles) ryhmä cossissa Raphael! Siinä sitten oli cossit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti