maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kuplii Jälki fiilistely postaus

Toisa viikon viikonloppuna oli tampere kuplii tapahtuma missä itse vakituisesti olin, koska kuplii on ehdotomasti yksi suosikki tapahtumista. Ja tänä vuonna se oli mahtava! Niin kuin aina..
En jaksa paljoakaan selittää tapahtumasta mutta näin lyhyesti sanon että hyvin onnistunut tapahtuma kaikin puolin. Lauvantaina oltiin kilpailemassa ja päästiin ylättäin Keron kanssa finaaliin. Saatiin hienot mitallit ja leffa lippuja elokuviin.
vaihdoin ulko-asua ja viellä projekti kesken.. katottaan saanko koskaan valmiiksi mutta olkoon tämä tässä!
TROL! mainostan Twiitiäni : https://twitter.com/Mursukirahvi

(C)  S.Männikkö, kiitoksia aivan mahtavista kuvista!
 Käykää tsekkaamassa kuvaajan kotisivut, koska aivan mahtavia otoksia! => www.Still.pictures.fi

Miekka on kyllä ylpeys vieläkin ja ainakin kala nuppi? Mikä onkaan? Sen tekeminen oli lystiä ja yksityis kohtien tekeminen vei aikanssa, mutta vaivan arvoista. En jaksa kirjoittaa tapahtumasta paljoa, mutta kuvien avulla selitän jotain conista ja puvuista.

(C) S.Männikkö
Kotisivut kuvaajan:  www.still.pictures.fi

Kisailtiin numerolla 8 kuten kuvasta sen huomaa. Kuvat otettiin noin 25minuutia ennen kisan alkamista ja oli kiva raahata Worbla tilauksia pitkin ja poikin coni aluetta, mutta onneksi ihmiset saivat tilauksensa itsellensä turvallisesti. Aamulla meikaaminen/maskeeraminen oli helvettiä suoraan sanoen kun punainen viisari viiva ei melkein halunut asettua paikoilleen niin jouduin ainakin sen pari kertaa pesemään naamani. Parta alkoi kutittamaan illasta sitten ja revin sen pois naamastani, koska en jaksanut enää sitä enkä sinistä ihoa niin.. ottin kaiki meikit pois naamastani.

(C) Helene Lindfors
Kuva: Aniki.fi

Kisapäivänä meillä oli DHMIS ryhmä, mutta yksi ei pääsytkään tulemaan niin jäime ilman Harryä. Käytiin kuvaus pisteella nappaamassa joitakin eepisiä kuvia, joissa näytän ihan psykonpaatilta. Oltiin värikästä porukaa ryhmän kanssa ja random ihmiset otti meidän kanssa kuvia. Paras oli perhe joka vauvanssa kanssa tuli ottamaan yhteis kuvan ja naurattaa vähäsen koska Don't hug me i'm scared videot on mitä on.

(C)Helene Lindfor

Vietin loppu päivän sinisenä smurfi maisena olentona onnelisena loppuun asti. Parta sänki kutitti aivan kamalasti! Ja pukisongit jättivät jälkenssä...

Kupliin sunnuntai tuli räjähdys voimalla! Toinen ryhmä cossi nimitäin oli sunnuntaina ja TMNT! Ryhmä! (Koko kuplii ryhmä cosseja...)
Ehkä tulevaisuudessa ryhmän tulee näkemään Animeconissa Kuopiossa! Varokaa kilparit tulevat jälleen! 
Ehkä viihtyisin cossini koskaan oli Raphael ja hauskinta että meidät tunnistettiin mutantti ninja kilpareiksi! Ja kuvia ihmiset ottivat yllätävän paljon! Ja videoa kanssa~ 

TMNT Group:
Raphael = Me (laittaa twitterin..) Mirezio

(wikiin linki jos kukaan ei tiedä mikä on turtles..XD)


Mutanttit koolla! (C)Piichi


(C)Hannu Pusa
(C)Hannu Pusa

(C) Cosplay Tour Europe by. Aada Harju

(c)Cosplay Tour Eurpe by Aada Harju

Eli paljon kuvia löytyy meistä ja lisää varmaan myöhemminkin saadaan. Mutta näin! huomaate että olen postannut tämän koneella! vaika sitä en omistakaan mutta lainaan rakkaani tietokonetta ja nytten EILEN! tuli täyteen Kaksi vuotta Keron kanssa! elämäni pisin suhde ja taitaa jatkua sen muutama vuosi viellä!
Työ harjoitelukin pääsi loppumaan jo. kaksi kuukautta siis elin tyttöystäväni luonna ja onnelisimmat kuukaudet on todellakin olleet!

Elisen vuosi päivän kunniaksi hemaiseva yhteis kuva meistä apinoista! joo kummatkin blondeja, mutta eipäs olekaan! itsellä on vain otsa tukka blondi ja lopput hiukset ruskeet, koska joku tyhmä idea Chibin kanssa jälleen kun käväsin Joensuussa.

Lisääkuvia kupliin kuvia varmaan tulee tulevaisuudessa sitten mutta en tiedä postaanko niitä tänne mutta jossain vaiheessa pistän tänne ehkä Star Wars cossista kuvia Yukista! unohdin ne kuvat kokonaan. 

ja lopuksi video missä näkyi meidän tmnt ryhmä joka lähti ihan vitsistä jonka heittin näille ihmisille..Ihana conivloggaaja vai mitenkä sen voissia sanoa! mutta katsokaa koko video ihmiset :3 ja seurakaa häntä Youtubessa : https://www.youtube.com/user/ShinigamiChin

9:09- jotain kaunista säätöä XD
9:45- cosplay videoatta jossa näkyy TMNT!

2 kommenttia:

 1. OMG Turtles ryhmä, didn't see that coming! XD
  Hiton siisti idea muuten, toivottavasti näkisin livenä jossain! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin ryhmä piti olla animecon 2013, mutta itse feilasin sen niin päätettiin se tehdä kupliiseen. Mutta eikö se olekin niiin että parhaat ideat tulevat väsyneenä vitsien avulla ;)

   Poista