sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Paljastuksia tämän vuoden cosseista

Tehtiin Keron kanssa cosplaypage. Tykätkää jos kiinostaa, mutta nolottaa vähäsen tämä asia... https://www.facebook.com/kerowheocos?ref=hl

Pientä juoruamista tämän vuoden cosseihin liityen ,koska en ole listannut mitään tänne. Ja on pakko paljastaa että en ole kaikea cosplay juttuja tänne kertonut mitä aijon cossia mitä tehdä. Olkaa siis pettyneet minuun, minä laiska multakasa. Olin kokonaan kertomatta kahden proppin etenemisestä täysin, koska olin aivan sataprosentisesti varma etten saisi niitä koskaan valmiiksi ja niiten teossa kesti puoli vuotta ja suurin osa ajasta meni käsin hiomiseen ja välillä sain puu viilalla hioa. Ja hiominen ei ole minun juttu ollenkaan ja kamalinta ettei ne proppit sittenkään ole viellä valmiit! Koska pitää viellä muokata niitä. Ja melkein postasin niistä tänne mutta päätin sitten olla pitämättä.

Tein siis kaksi asetta puusta ja metalli putkista ja kahdesta halvasta lelu pyssystä.. Ja oikeastaan meni kolme kun yks meni sitten säpäleiksi. Mutta Traconin cossi suunitelmat on lyöty aikalailla lukkoon mutta viellä auki. Sunnuntaina olisi tarkoitus cossia Bioshock infinitestä!


Miksi bioshock infinitestä Booker? Koska hahmo on aivan upeasti suuniteltu ja itse peli on rakkaus kun myös aijemmat osat missä seikailtiin veden alla mutta kolmosessa taivas. Olisi mieli spoilata yksi asia mutta en. Koska naurattaa asiallle vähäsen ja itken myös...


Puku on suhteelisen yksin kertainen eikä tarvitse pitkää aika taulua kun toiset tämän vuoden cossini, mutta hiusten leikaaminen olisi sitten edessä~ bookerin cossaaminen on ollut mielessä liki puolivuotta että Traconiin sitten toteutan tämän miehen toden näköisesti.


Saatan tehdä uudet aseet sittenkin Booker cossiin jos ehdin mutta nämä ainakin menevät kämpän seinää koristamaan kauniisti.

Olen myös aloitanut Assassin's Creed 2 Ezio cossiani pikku hiljalleen ja aloitin cossin tekemisen muka "helpoimasta" osasta mitenkä itke olin ajatellut asian. Se paljastui sittenkin haasteeliseksi ja se ei olisi ollut haasteelinen jos olisin käytänyt perus kaavoja! Päätin sitten tehdä vaikeeman kautta ja jäljitellä historiaa mutta ainakin hyvälle näyttää päällä! Vuoritan myös päälys liivin. Kangasta on tähän asti mennyt melkein sellaiset 3m, myös vuori kangastakin. Lisää vuorikangasta joudun ostamaan, koska olka viitaan tarvitsen lisää. Vuorotaminen on kieltämättä parasta hommaa! Jos kaavat on mahdollisimman monimutkaiset. Perus jakun vuoritaminen on viellä helpoa ja yksin kertaista! Kun etzion liivi? On toista luokaa samoin alustunika 2 ja sen alle pitää tehdä viellä pussi hiha kauluspaita jonka ajatelin tehdä jonkinlaisesta puuvilla kankaasta jonka värjään teellä. Myös 
joudun sotkemaan koko cossin viellä hiiilellä ja kaakaou jauheella. Itken varmaan siinä kohin..


Punasta nauhaa sitten meni sellaiset 5m ja pitsiä enemmän.. Noin neljään pitkään nauhaa pitsiä meni sellaiset 7m...eli olisi kai pitänyt läntätä pitsit vain nauhan alle ei rypytömistä mutta halusin tehdä hiensoti niin päätin rypyttää pitsin mitenkä se on tehty pelisäkin.

Mutta odotan sitä kohtaa kunnes olen saanut koko puvun valmiiksi sen likaamista. Varmaan itken, koska minkä työn olen tehnyt ja liiviä olen tehnyt jo 3 päivää ja yleenssä kolmessa päivässä oon tehnyt cossin mutta tätä teen liiankin huolellisesti ja tunteella joka ikinen sauma on huoliteltu ja auki silitetty ja ommeltu tukiompeleet jne. En ymmärrä miten hitaasti etzio eteneekää?!


Rupesin myös vääntämään kengän päälysiä nahasta. Ja tässä kauniit kaavat jotka tein elmukelmusta ja maalarin teipistä, jonka jälkeen piirsin uudelleen kaavapaperille parempana.


Myös aloitin kuviointien maalaamisen ezio cossiin. Materiaalia mistä tein on italiasta Kesävillaa. Materiaalin nimi on jotenkin hyvin hämäävä. Ja käytin sametti nauhaa punaisissa raidoissa ja nauhaa ostin 5m ja kaikki meni. Pitsiä neljään nauhaan meni sellaiset liki 10m ja jokaiseen nauhaan pitäissi pistää sitä rypytettynä. Ja nyt kadun sitä päätöstä että rypytän pitsin nauhojen alle täysin, koska se urakka ja pitsin määrä on ihan mahdoton! Jos ois vain suoraan ommellut pitsin nauhan alle eikä olisi rypytänyt olisi tullut paljon halvempi projekti. Ja kangasmaalaukset on viellä kesken viellä pitää harmaalla kangas maalillä värittää noiten pieniin suhruihin kuviointia..

Kesä conit on viellä auki mutta tällä hetkellä on suuniteilla niin sanottu Uimapoika cossi, kiitos Keron joka sai minut innostumaan cossaamaan. Elikäs Free! Anime sarja jonka kaiki uskoisi tietävän, mutta kuka niistä? No Rin, kusipäältä vaikuttava hai poika joka palaa austraaliasta taikaisin japaniin ja haluaa Harulle näyttää että on parempi uimaan, mutta kusipäiselle vaikutavalla persoonan alla löytyykin ihan halitava henkilö. Elikäs pienen porukan kanssa aateltiin cossia näittä poikia ja mennä 
shootaamaan serenaan jopa. Kuulemma olen hyvä Rin ja pidän hahmosta ja hahmon ulkonäöstä todella paljon, niin miksipä ei? Viellä rakastan Riniä hahmona todella paljon, osaan samaistua hahmoin täysin ja näen hivenen itseäni kyseissessä hahmossa. Animeconiin olisin tulossa ehkä ja yhtenä cossina olisi sitten Rin ja toisena olisi Etzio... Mutta rakastan rin hahmoa todella paljon ja aijon sen verran panostaa cossiinkin. Oikean laisen peruukin metsästäminen on sen verran hankalaa ja muutamia olen jo löytänyt ja olen valmis uhraamaan sen 25€ peruukiin. Koska Rin... Samaistun täysin tähän hahmoon. Ugghhh


Hauskinta on päästä tekemään tekohamppaitta worblasta. Onneksi voin kysyä kaverilta neuvoa tekohampaitten tekoa varten koska.. En ole mikään experti sellasten vääntämisessä enkä todellakaan ennen ole tehnyt sellasia. Tai sitten käytän hammaslakkaa hampaiten tekemisessä.

Sitten toki lineage II mutta armorin valinta oli vaikeaa. Valikoin majestic armorin nimittäin haasteekseni.Tämän vuoden conit on sitten:
Animecon tai Kawacon
Tracon : täysin varma
Ehkä yukicon ranta coni. Riipuu ihan säästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti