tiistai 22. heinäkuuta 2014

Uudet suunitelmat pöydälle!

En jaksa enempää Animeconista kirjoittaa kun se oli mahtava! Kaikin puolin lukuun ottamatta Lauvantai aamun vesipisteiden tyhjyydestä. Missä vesi oli? Mutta nyt coni krapulasta toivuttu ja omassa kodissaa levätty ja käyty kaupassa, niiin uusia cossi suunitelmia olen paljon pinonut.ya!

Joskus myöhemmin laitan animeconist kuvia :) luvassa on aika herpi derpi kuvia koska en tosiaankaan jaksanut olla kuvatavana shooteissa vaan itse kuvaillin kavereitta ja Keroa.

Mutta..
Olen iso siis todella iso Pacific Rim fani ja nyt on juuri sopiva aika toteuttaa Pacific Rim cossi, joku edes. Olen ainakin Traconissa töissä niin ajatelin tehdä Hermann cossin. Cossi on periaateessa kassassa lukuun ottamatta hiusten värjäämistä tummaksi ja villapaittaa hermannin päällä olevaa, muuten koko cossi ois bueno. Omista melkein samanlaisen takin kun Hermannilla on Pacific Rimissä, mutta tosiaankin se kävely keppi puutuu tyylikäästi viellä. Mutta tälläinen coni työ cossi olisi suuniteilla.


Käytän tosissaan puvussa omia hiuksiani, ne on jo nytten saman malliset mutta otsa hiuksia pitää lyhentää ja todellakin värjätä.


Mutta aloitan isomman ajan projektini lähipäivänä no ainakin kaavoitamisen. Jokaisen jäger jätti robottin fani haluaa olla jonain päivänä pilotti! Oi kyllä, aijon tehdä Pacific Rim pilotin puvun! Koska aagggg, mutta en todellakaan tiedä viellä minkä niistä tekisin!? Mutta ainakin 3 jäger robottin pilotin puvun teen korjailtu version taika sen ensimmäisen joka vähän niinku hajosi alaskan rannikolla. (Eli se valkoinen!)


Kypärä tosiaan on mysterri tehä, ainakin visiiiri, mutta kai minä keksin jotain mistä vetäsen sen sitten, mutta ainakin itse kaikki muut osat ei ole mikään ongelma minulle, muutama mutteri pitää ostaa ja worblasta ja retkipatjasta jota tilaan teen kyseisen puvun sitten. Aluspuvun telekemisestä tulee helpoin osuus! Gessoa pitää ostaa tai tilaan netistä, ehkä ottan puvun mukaan London Expohon ensivuonna jos saan koko puvun kasaan ja säästän palkarahoistani sitten vähän matkaillu rahaa.

Toinen uusi cosplay suunitelma jonka coni on päätetty missä cossaan kyseistä hahmo on pelistä The Last Story Dargan. Kyseessä olisi paricossi ja myös kilpaillu puku.

Rakastuin hahmon deisingiin täysin ja yksityis kohtiin. Ainakin tekemistä vähäksi aikaan olisi tässä materiaalien etsimisestä tulee yhtä hauskaa kun Ezio puvussa. Nahkaa, mutten halua kiiltävää sellasiat vain matta ja pitäissi opetella likaamis värjäämistä nahkaan, mitenkä oppisin tekemään sen luonollisesti? Olen vaan mietinyt ruiskepullo tekniikaa mutta kun, pitässi olla hyvin pieni ruiskepullo.. No mutta se on tekemisen murhe sitten. Cossissa nähtävämmin käytän omia hiuksia taipuoliperuukia.. Koska sivussa olevat "hiustatuoinit" haluan että ne olisi oikeat. Onneks tyttöystäväni on kampaaja koulussa niin hän saa luvan tehdä hiustatuoinit päähäni tai sitten käsken isosiskon tulemaan tampereelle.

mutta Traconissa nähdään ja alan postailemaan cossi edistymis juttuja tänne sitten. Kiirettä pitää ja syntäreittä juhlittu ja viikoloppu sitten menee kun ihanat siskoni tulevat käymään kotona. Anteeksi kun en päivitä paljoakaan blogia, mutta sattun pitämään kahta pystyssä tätä ja vanhempaa blogiani jossa selitän minun outoa arkea kaiken muiden hässäköiden keskellä. 

Hyvää kesää~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti