lauantai 5. heinäkuuta 2014

Mitä on päällä Animeconissa?

Kyllä! Kirjoitan tänne missä cosseissa minut sitten pongaa Animeconissa kuopiossa 12-13.7.2014! saavun jo kuopioon perjantaina ja kaverien kanssa lagaillaan siellä sitten muutama tunti ja käydään syömässä kunnes kaiki valutaan omiin majoituksiime. Ezio cossini on siis viellä kesken mutta saan sen vajaana päälle, en kerkee tekemään 6 piiloveistä pukuuni, mutta se ei ole läheskään olennaista koko puvustani.


FREE! Iwatobi swim club sarjasta Rin cossi menee muuhun tapahtumaan, koska ei ole mitään valmiina paitsi liian ihana peruuki jonka kuittu on todella pehmeää ja sillä on kiva leikkiä ja juoksuhousut jotka voisin maalata punaiset raidat, mutta kun ei jaksa ostaa kangasmaalia enkä raaski tappaa mun lenkihousujani niin.. Nöyp.Katsokaa nyt sitä! Tuo hiussauma on tuolainen! Että näytäissi että hiukset olisivat kiini pää nahassa ja taka tukkakin menee pompulalle joka on just olennainen Rinin hiuksissa. Tuota karvakasaa pitää aika paljon ohentaa, mutta todella runsaasti pehmeää kuitua! Maksoin peruukista melkein 30€ ja oli sen arvoista kylläkin! Väri on todellakin vääristynyt kuvassa peruukin oikean väri on purpuranpunainen? Viininpunainen? Violettinpunainen? Muttei räikeän punainen tai ihan punainen. Täydellisen värinen Riniin jota cossin sitten varmaan jossain? En animeconissa kun en kerennyt tehdä cossia! Kerkeissin, mutta en jaksa enempää tressata kaiken muiden asioiden ohella.

Mutta LISTA MITÄ COSSIN ACONISSA!

LAUANTAINA minut sitten pongaa Ezio Auditore La Franzena AC2 pelistä. Eli tuo puku jota olen työstänyt laitoman kauan.

SUNNUNTAINA olen yllätys cossissa, vihjeen haluaisin antaa, mutta kaiki heti arvaissi sen~ aluksi ajatelin pistää Jedi pukuni ja leikkiä jediä, mutta kun se on vähän kuuma niin en tule jedinä, mutta kummiskin vanha puku päällä, mutta tietenkin vähän paraneltuna.

Mutta nyt näitä cosplay suunitelmia paasaa, vaika kuukausi sitten itkin kun ei ole mitään ideaa mitä cossaisin tulevaisuudessa, voin ainakin paljastaa että ensivuonna jos saan puvun tehtyä.. On luvassa Killa la Kill cossi, sarja on uskomattoman hyvä ja yllätävän! Luulin sitä ihan erillaiseksi mutta woow! Siinä vasta Anime.

Mutta nyt animeconin jälkeen aloitan pidemmän cossi projektin kun operaatio "Jager". Elokuvat syövät minut kohta elävänä! Haluaisin tehdä kaikista elokuvista cosseja, koska ne on mielestäni haastavia? Ja hauska toteuttaa ja on iso pähkinä purtavana.

Mutta Animeconissa nähdään ja tulkaa puhumaan jos uskallatte en minä kai pure? En pure. Animeconissa Mikan kanssa kuvataan sitten videoo youtubeen sitten linkaan sen tänne niin saata pongailla itseänne videolta~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti