lauantai 28. kesäkuuta 2014

Snk zombie Au photari

Olen harvinaisen elossa vaika olen valvonut koko vuorokauden ,Mutta eilen oli elämäni jännin ja yksi mystisistä päivistä. Ekaksi! Aamulla sain kuula että sain asunnon tyttöystäväni kanssa yesh! Sitten Keron kaveri tuli Kerolle ja datailtiin siinä sitten 01:00 asti ja päätettiin ottaa auto ja ajella ABClle. Matkalla kaapattiin mukaan Keron kaveri Aru ninjasti ja No ABCllä syötiin ja ajeltiin pitkin takamaata ja ajettiin sotilaspommi alueelle jossa tuli vastaan sotilaspoliisi auto ja melkein kuset tuli housuun ja ajettiin pois. Sitten saatiin idea kiitos summun että mennään shootaamaan jotain! Zombie abocalyptisen aika kauden fiiliksin sumuun, no päätettiin otta Attack on Tittan cossit ja tehtiin Zombie!AU shooti. Maskeerattiin toisemme ja kuvatttiin, mutta itse olin kameran takana suurimmaksi osaksi. Mutta tänne vähäsen kuvia! Nyt koska otokset onnistuivat todella hyvin itseni mielestä. Ja valvottiin KOKO YÖ!!! En saanut unta koska liikaa outoja asioitta tapahtui...eilen.

SnK zombie Au


Tämä kuva otettiin automaatilaukaisemalla.


Kuva by: mie ja muokaus myös. Huom. Sumu on aitoa! Takamaalla on upeat maisemmat!


Kaiki miun paitsi oma kuvani... Otti Aru


Kuva by: meh


Kuva by: me


Kuva by: Aru


Kuva by: me

Kuva by: Aru

Tässä teille tälläinen saalis. Ensiviikolla on muuto ja saan uuden asunnon avaimet ja sitten odotamaan Traconin ilmoitusta että pääsikö töihin vai ei. Mutta Animeconia odotan innolla ja siellä sitten törmätään sitten. 


2 kommenttia:

 1. Aika siisti photis! 8D sopii sarjan hahmoille. Tykkään erityisesti tosta tokasta kuvasta.

  Ja onnea kämpästä! Itelläki etsinnät menossa, toivottavasti tärppäis ;^;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toka kuva on kieltämättä suosikkini itselläkin.

   Kiitoksia :3 kannattaa kattoa yksityisiltä asuntoa ja soitella niille. Itse löysin Tori.fin kautta asunnon ja sitä ennen olin ettinyt vuokraoven kautta ja muiden. Kyllä se asunto löytyy siulekin :D pidän peukuja täällä pystyssä siulle :3

   Poista