maanantai 1. syyskuuta 2014

Herp derp kuvia Yukiconista ja Animeconista.

Tässä näin katselin aivan ihania herpiderpi kuvia Yukiconista ja Animeconista päätin omistaa kokonaisen päivityksen näistä kuvista. Itken koska miksi naamani ei osaa näytää hyvälle kuvissa mutta puku kylläkin. Ja nyt päivitelen blogia mahdollisiman paljon! Mutten joka päivä, vois, mutta juttut alkais olemaan aika tyhmiä ja epä cosplay liityvää.


Ilmeet on 10/10 kaiki kuvat oli tätä luokkaa ja yksi syy miksi en enää shootaa pukujani on että ilmeillen koko ajan kameralle! enkä osaa olla tosissaan missään kuvassa...ja sen seurauksena kaiki repeilevät ja shooteista tuleekin pelleillyä. Niin kun kaverit kutsuvat minua "apinaksi"

Jäätävä katse... käsi on venkura? Ekassa kuvassa Focus kakka... Ja en pääse yli ilmeestämi ja hauskinta oli se että kaverini Teemu istui tolpan yläpäässä..

ja Yukiconista......Padawasta tulikin paha... Idea kuvassa oli ajatuksissa tosi hyvä mutta toteutus meni tälläiseksi xD naurut ainakin saatiin ja kestävät sellaiset. 

Huppun kanssa menni hermot ja huomatkaan ottin peruukin poiskin??? en osaa poseerata ollenkaan XD


Jäätävä taistelu. Muitan kun mietittiin tossa ääneen onko tää nyt ihan okoot poseet olla näin?

jäääätääääääätäääääääää

naamani... Vaika sitä ei näy mutta ilmeeni on kuin olisin nähnyt hevosen paskan maassa.. XD mutta kun kuvattiin niin naurettiin koko ajan ehkä se selittää ettei mikään kuva onnistunut. :/

ehkä ainoat kuvat jotka jotenkuten onnistui, mutta ilmeet on jäätävät eli ei onnistunut. mutta cossi näytää liian hyvälle. kyllä uudestaan cossaan star warsia johonkin coniin ehkä joku eri versio toki tai uus puku. vois uudelleen tehdä Rebel pilotin puvun x-wing pilotin haalari jne. kypärän vois koittaa itse tehdä. Anakinikin pitäs tehdä, omat hiusten väri ois aika hyvä tällä hetkellä mutta pitäissi leikata Padawan hiuksiks.

Ehkä onnistunein kuva, mutta laatu nyt kuoli...

Ja loppuun. 
Kuunelkaa Steomaenia, koska sanat ja maailman ihanin artisti Woodkidin jälkeen. Mikä eläytyminen ja kuinka hurmaava ihminen voikaan olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti