keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Desucon 2015: ei enää koskaan nudisti cossia kiitos!

Desucon ohi muttei kotona vieläkään olla. Oli kyllä harvinaisen rohkea cossi päällä ja muutama ihminen kyllä tuli ihan kysymään "miten sie kehtaat" jne. Ja sain myös kuula ikäviä asioitta joita jotkut salakuvaajat tekivät kun cossin Satsukia. Olen hyvin pettynyt näihin aikuisiin miehiin jotka ottivat sala kuvia perseestäni?! Aikuiset miehet! Entäs jos olisi ollut kyseessä ala ikäinen ihminen! Mutta onneksi en enää cossi samankaltaista hahmoa tai mitään. Silti mietityttää miksi ihmiset tekee näin? Aikuiset ihmiset! Kerta kaikiaan. Mutta miten desucon muuten menikään?


Alkuun heti kuva Upeasta Kill la Kill ryhmästämme.


Lähdettiin ajamaan jo Torstaina kohti lahtea cosplay osan Kill la Kill cossi ryhmän kanssa ja fiilikset oli katossa ja auto täynä cossi kamaa. Kuski Tinis eli meidän ryhmän Mikisugi, apukuski Kero: Ryuko Matoi, tämän takana Ossi eli meidän Houka ja sitten minä kauhuisani takapenkillä. Ryhmämme Nui tuli vasta perjantaina koska hänellä oli pääsykokeet sinä päivänä niin sen aikasemmin hän ei pääsyt messiin. Toki ryhmän Nonon ja Mako asuivat jo valmiina lahdessa niin Np. Matkustamisessa.


Erinomainen ajosää oli torstaina. 


Ja no hauskaa oli pysähdys paikoillakin.


Perjantaina tosiaan cossattiin keron kanssa uudeata Avengers Age of ultron elokuvasta Pietroa ja Wanda maximoffia oli yllätävää että ihmiset tunnistivat vaika päällä ei ollutkaan avengers vaateitta vaan ihan mitä oli elokuvan alussa. Kieltämättä tuli oltua koko desun pietrona kun sunnuntaina kukaan BH6 ryhmäläinen ei jaksanut pukea cossia päälle, en minäkään. (Ja taustalla Ossi)


Derp KLK ryhmä.

Lauvantai oli kieltämättä kuumotava päivä, koska ihan eka kertaa pistin Satsukin Junketsu cossin pääleni ja vasta kuvissa näin miltä puku sitten näytti. Hyvin moni ihminen otti miestä kuvia ja päivä huipentui 13:00 photoshootiin joden kuvia odotellaan ihan rauhassa, senpä jälkeen jalat olivat jo ihan kuoleet niin menin vaihtamaan cossini pois ja vaihdoin kotoissaa Pietro Maximoff Quicksilver cossiin. Sillä puvulla sitten Shootattiin kaverien kanssa pitkin päivää toisten cosseja. 


©Iina Huotarinen

Muutamie kuviin olen törmännyt netissä ja olen ollut ihan nolona mutta Iinan kaksi kuvaa Minusta Ja Kerosta oli aivan upeitta vaika cossini yksi osakin repsottaa kun tosiaan se hajos enkä jaksanut korjata kunnes ryhmän Mikisugi sitten infosta pyysi Jesaria ja korjasi sen hetkellisesti.yes!

Kieltämättä moni kaveri tuli kysymään tisseistäni oliko ne aijot ja hämmentelivät miten isot ne olivat. Käytän tosiaan 24/7 binderia eli olen tissitön melkein kokoajan enkä itsekään todellakaan osaa olla noiden kanssa ja senpä takia sanonkin ettei tuo cossaaja ollut minä.


©Iina Huotarinen

Ja lähi kuva. Ja siinä se repsottaakin! En enää koskaan halua korkareitta cossiini koska jalkanikuoli täysin enkä voinut kunnolla istua puvun kanssa koska muuten tuntui siltä että menisin kahtia... Puku kyllä näytti upealta kuvissa ja eläköön solumuovi! Vaika oletkin karhea ja nyppyläinen niin siitä saa kyllä tekemällä tasaisen ja upean näköisen. Tosiaan kaiki osat paitsi selkäranka on tehty Solumuovista ylpeänä noin 1cm paksuisesta. Samoin Ryukon osatkin paitsi valkoiset osat olivat sitten softista ja sarvi osat Foliota ja paperisavea. Proppit on taas jämä puusta.

Mutta sunnuntaina Keron kanssa tutustuttiin saman henkisiin sarjis henkilöihin ja saatiin kasaan YA Avengers ryhmä cossi 😎 tämän vuoden Traconiin. Eli en tee mitään uuta pukua Animeconiin vaan kierätän vanhoja koska superin haalariin tulee menemään kangasta ja paljon. Seuraava cossi projektini on Noh-varr aka Marvel boy.
 Mutta desucon oli mahtava ja harmi kun en kerennyt saada paika lippuja cosplay kilpailluun. Nopeammat syövät hitaat mutta en olisi kerennyt mennä sinne kun olin vaihtamassa pukuakin muualla niin.

Desu ohi ja seuraavana Animecon ehkä kierätän James Kidd puvun tai mitänyt kaapissani löytyykään.


Loppuun tälläinen kaunis Sunnuntain ajo kuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti