keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Animecon ja Iloska 2015


(Jokunen kuva. Lavalta. Kärsin lievästä lava kammosta mutta kyllä siitä selvittiin olin kyllä vähän hajamielinen..)

Oho. On olllut kieltämättä kiireinen kuukausi enkä ole ollenkaa kerennyt päivittää tänne mitään Animeconista. Jotain lyhesti siitä voin sanoa että olin kiireinen ja koko lauvantai päivä meni tuomaroiden cosplay yksilökikpaillua uusien mahtavien ihmisten kanssa ja todellakin hauskaa oli! Sitä en voi kiistää! Ja special kiitokset Sanna Savolaiselle joka hoitti cosplay asiat loistavasti Animeconsisa! Hyvää työtä! Ja sait pidettyä kaiki langat suorina.


Selfie Bookerina aamulla. Tuli kehuja puvusta koska näytti kuulemma realistiselta ja itse tokaisin "vähän likainen versio" en ymmärrä miksi sanoin niin edes..


Veeran ja Sinin kanssa tuli hengailtua ja toki Liisa, Lällyn, Elmon jne ja paljon uusia ihmisiä.

Seuraavana viikolla lähdin jo Joensuuhun sukulaisiin ja kävin Rockkaamassa Ilosaarirockissa ja näin vihdoin yhden elämäni suosikki bändesitä livenä. Nimittäin Placebon! Oikeasti olen täysin lumoutunut keikan aikana Brian Molkoniin (solisti) karismaatiseen esiintymineen ja jätkän upeissiin silmiin. Lyhyesti Ilosaari Rock oli koko kesän paras viikonloppu! Ja sääkin helli toden teolla ja tutustuin uusiin musiiki ihmisiin. Nautin toden teolla tapahtuman tarjoavaan monipuolisista artisti tarjonnasta. Mutta apocalyptika, bastille, charli xcx, robin, pariisinkevät, kasmir, apulanta ja Mokomaa kävin katsomassa ja voin vain todetta että Mokoma veti keikanssa ihan saakelin hyvin ja myös Apocalyptica. He ottivat yleisön mukaan toden teolla. Suositelen teille etelän ihmisille ja kaikille muualtapäin oleville ihmisille IlosaariRock tapahtumaa lämpimin sydämmin koska. 
A.Tapahtuma on siisti ja hyvin järjestetty. 

B. Paljon pajamajoja mutta tänä vuonna ei ollut käsidesiä! 
C. Paljon erillaista musiikia erillaiseen musaan. 
D. Monta erillaiasta anniskelu aluetta
E. Ja monipuolista ruokaa eri makuun

Kuvista huomaa että sää helli meitä aika hyvin.

Sunnuntai koko päiväks luvattiin kaatosateitta 24h päivässä mutta loppu tulos oli tässä??pilvetön taivas. Kuvassa rentolava rannalla.

Ja voisin jatkaa litaniaa viellä paljon mutta tuossa tuli mainittua hyvät ja miinus puolet. Tosiaan ilosaari rockista löystyi rekkalava jossa oli pienempien bändien esiintymis paika, metelli telta nimensä mukaan raskaampaa musiikia. Tähtitelta missä oli mm. Pariisikevät ja Bastille, rantalava jonka läheisyydessä oli dj skidi lava jossa soitettii rege tyylistä musiikia ja Rap musiikia ja toki pää lava jossa oli rockia kun popiakin. Lauvantai ilta loppui mahtavaan ilotulitus näytökseen.

Sunnuntaina silmät olivat kuoleet koska olin pe-la-su välisenä yönnä vain nukutunut sen 7h ja itkin onnesta Placebo keikan jälkeen pitkään. Plus 3 päivän juona putki enkä pääsyt kertaakaan kunnon humalatilaan.

Seuraavan projektin kankaat kasassa! Valkonen kangasta jouduin metsästämään toden teolla ja nauhan tosiaan löytyi poisto korista eli 10m sitä maksoi vain 3€. Musta kangas on nahkaimitaatioo. Katottaan mitä tästä oikein tulee.


Sellaista. Ja nyt Traconin cossin kimpuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti