lauantai 16. heinäkuuta 2016

Mass Effect armorin maalaaminen ja proppin tekeminen

Hups. Olen kokonaan unohtanut tänne päivittää cossin etenemistä ja ei ole päiväkirja merkintää tänne nyt. Jotain kuvia kyllä oon muistanut ottaa mutta olen todella tohkeissani tehnyt Armoria kassaan


Maalaus urakka oli mielen kiintoinen. Noin 2 pullo spray maalia söi nämä osat. En ole saanut kenkiä kasaan kosk pohja kenkiä en ole löytänyt oikein mistään. Kypärän kaavoitamisen olen saanut aloitettua! Yes ja kengät sain kaavoitettua.

Näyttää niin paljon järkevämmältä yksivärisenä kun mitä se aikasemmin oli.


Käsin sitten maalasin mustat kohda ihan normaali akryyli maalilla.


Armorin takaa.


Vanha logo jonka sitten uusin seuraavana päivänä vähän sirommaksi.


Päätin aloittaa aseen tekeminen jo aikasemmin olin päästänyt minkä Mass Effect aseen haluaisin tehdä. Halusin ISON aseen ja Avengers M8 oli juuri sellainen mitä halusin! Mutta noin 3 päivää kaavoitin tätä proppia ja suunnitellun miten toteutan sen ja kerrostan. Perus pohja kaavaan meni kaksi kerrosta Eva-foamia ja sitten kaksi muuta koho kerrosta eli paksuimillaan ase on noin 4 Eva Levyn paksuinen. Kontaktiliimaa tämä söi paljon. Hyvin paljon. 

Ja sitten softiksesta tein yksityis kohtia tähän hirviöön ja laitoin PVC putkea päähän. Upotin sen rakenteen sisään että tuli pieni jatkuvuus sisälle.

Proppin pituus on sen reillu 60cm tai enemmän ja se on viellä kesken! Tekemistä siinäkin riitää! Vaika kuvassa se näyttää aika valmiilta mutta ei. Viellä yksityis kohtia pitää vääntää. Ase vei noin kaksi levyä Eva-foamia, että materiaalia söi ihan hitusen vaan mut Olen jo tästä cossista nyt ehkä liian ylpeä ja se pelottaa 

Pahinta! Löysi täydellistä kangasta aluspukuun ja tilasin sitä.. Hinnaksi tuli 114€ ja yardi hinta oli 27€ eli noin 4 yardia kangasta ostin siihen päälle viellä Tax verot. Itkin ihan mutta kangas täydellistä. Syy miksi ostin kangasta oli se että tämä cossi on jo nyt niin hieno että voin käyttää vähän enemmän rahaa tähän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti