sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Avengers M8

Edellisessä postauksessa kerroin että aloitin tekemään Mass Effect 2 cossiin tulevaa proppia ja nyt se on pientä yksityis kohtia vaille valmis!

Eka muutama sana propista. Se on tämän hetken ehkä parhain tekemäni Ase proppia EVA-foamista. Opin käytämään uudella tavalla pienporakonetta ja toki Evaa. Tajusin hiomapaperin tärkeyden ja eri vahvuuksien. Kaverit sanovat minua nyt hulluksi tämän proppin jälkeen. Viivotin + matto puuko on parhaat kaverit.


Tadaa! Valmis vonkale ja pituutta tältä löytyy se huomat 80 cm. Että ei kovin pieni ole! Uusin ensimmäisen maalauksen  jälkeen proppin tasoituksen.. Ja sitten maalasin Spray maalilla uudelleen. Tulos paljon parempi. Noin 34 pikku ruuvia meni tähän ja kannattaa ostaa ruuvit muuten K-raudasta tai muusta vastaavasta rautakaupasta kun aseen Ruuvit kaikkineen tuli maksaa vaan 0,60€. Halpaa.


Tekemällä kehittyy. En yhtään kadu sitä että kaavoitin tätä asetta sen 3 päivää ennekä aloin kasaamaan sitä Evasta.


Putket on upotettu ja käytin varastosta löytämäni PVC putkea ja ohuempi putki on ihan Ikean mehupilli.. 


Aikaisempi kuva ennen siistimis maalausta.

Pitäisi ostaa lisää Pleksi levyä että saisin tehtyä Linsin tähtäin osaan. 


Tämän hetken cossi tilanne näyttää tältä. Kengät kesken.. Säärisuojat kaavoitettu. Kypärä vain suuniteltu eikä kaavitettu. Maalaus kesken. Huom. Näätä kuvasta miten iso Avengers M8 on~

Kun Shepard cossi vie noin paljon tilaa niin miten paljon sitten Garrus puku vie?
Itken jo.

-Wheower-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti