maanantai 1. elokuuta 2016

Mass Effect Armorin maalaamista.

Innostuin maalaamaan kunnolla haarniskan osia. Alunperin ajatelin tehdä "ehjän" näkösen mutta Ezion aiheuttama vanhennus/damage jälkien tekeminen iski jälleen. No sitten innostuin maalaamaan.


Etu pansari on maalattu! Näytti liian hyvälle ollakseen itse tekemäni tai oikestaan koko armori on oman käsitykseni mukaan ihan toiselta planeetalta. Koko cossi nyt vaikuttaa niin epätodelliselta ollakseen minun tekemäni? Jalka armorit on kesken viellä ja toki kiinnitys systeemi ja kangasta odotan postista tällä hetkellä.


Raidat Spray maalasin taas samalla metallin punaisella maalilla mitä käytin Red Hoodin kypärään tai ainakin samaa merkiä olevaa maalia.


Sitten käsin varovasti maalasin "raidat" näkyviin. Aluksi ajatelin että suojaan pinnat ja maalaan ne spray maalilla mutta ostamani PIRKAN maalarin teippi olikin hyvin surkeaa omaan makuuni. Pito oli päin persettä...mut vältää nyt.


Jalkojen sivu osat sain suunilleen maalattua. Huomenna mietin mitkä "viilto" osat vedän pienporakoneella.. Kuumottavaa hommaa tämä maalaaminen ja varsinkin porakoneella leikkiminen.


Toisen olka pansarin sain maalatuksi. Tämä oli selvä kutsumus tänään kun heräsin oli kamalan mieli alkaa maalaamaan armori osia ja Hah! Ja näin hyvää jälkeä tuli tehtyä. I like ja niin se pitääkin.


Taka osan kanssa olen vähän ulapalla mitenkä sitä alkaisin maalailemaan. Koska se on selkä osa.. Minkälaista Damagea selkä osa saa taisteluissa? Pitää tehdä tutkimus työtä ennekä alan kunnolla sitä maalaamaan.

Mutta eikun taas cossin pariin. Toivottavasti saan tämän Traconiin koe ajoon käyttöön. Suuniteilla on isoa tätä pukua varten niin pitää testata ennekä suurta H hetkeä.

-Wheower-
 

2 kommenttia:

  1. Luin vanhempia tekstejäsi ja puhuit kuumailma puhaltimesta. Silläkö muotoilet kaikki armorin osat? Ja jos kuulostaa itsestäänselvältä kysymykseltä niin johtuu siitä kun vasta aion kokeilla ensimmäistä armorin tekemistä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Kuumailmapuhallinta käytän EVA-foamia muotoilemiseen. Itsellä on käytössä Clash Holsanilta ostettu kuumailmapuhallin , mutta sitä kuumempi kuumailmapuhallin sitä nopeammin helpompi muotoilla EVA-Foamia.

      Poista