keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Liikaa tekemistä liian vähän aikaa

Viime aikoina on ollut paljon tekemiltä hyvä että kerkeen hengähtää kunnolla. Frosti lähestyy enkä saa Shiroa sinne valmiiksi. Meinaan siis Armori versioo mutta Perus Shiro on korjattu paremmaksi.


Armorin tilanne on tälläinen. Hajotin yhden ledin kun ajatuksissa leikkasin piuhan poikki.. niin vasta sain tilattua uuden kappaleen. Viellä pitäisi osiin laittaa Ledit mutta ei jaksa tällä hetkellä. Hiominen oli tuskaa ja samoin Gessoaminen ja noin puoli litraa Gessoa armori imi. Oli vaikea saada harmaasta puhtaan valkoinen ja tasainen. Tasainen se ei minun mielestäni ole mutta ei sitä ainakaan nää 20cm eteäisyydeltä että se ei olisi vaan noin 1cm päästä näkee ne pienet epätasaiset kohdat....


Kunnon työ oli saada itseni ylpeäksi. Mutta olisi paljon helpompaa jos omistaisin ulkotilan jossa voisin Spray maalata kunnolla mutta ei ole. Pitää käsin maalata kaikki...


Viellä pitäissi kiinnitys systeemit tehdä ja hommia riitää viellä. Ryhmä siirtyi sitten Tampere kupliiseen. Onneksi.. koska en olisi tätä saanut valmiiksi mitenkään Frostiin.


Mutta mitä Garrus maskille kuuluu? Hitaasti mutta varmasti maalia ja Latexia saa pintaansa. 


Maalaaminen on aina oma projektinsa.


Varmistaminen on aina oma projektinsa koska en omista airbrush välineittä niin joudun tyytymään kuiva penseli tekniikan ja vesi + acrylli. 


Maski päässä myssyn kera joka on vain puoliksi pistetty Latexia.


Taka raivo saatu kiini ja varjostus maalauksien jälkeen tulos tälläinen. Ja kaunis paperinen testi silmä paikallaan. Silmät teen Kaarilasi palasista kunnes ne edes tulee postista ja mustan alueen teen sitten Fimosta. Suunitelmia löytyy mut minkä sit päätän toteuttaa?

Mutta tälläistä tänä vuonna olen puuhaillut mutta päivitetty Shiro kuvia viellä tähän loppuun.


Taskut maalasin uudelleen ja soljen tasoitin ja maalasin. Jouduin kaventamaan myös liiviä. Peruukin uudelleen stailaaminen ja lisäkuidun lisääminen oli oma urakka samoin kenkien uudelleen laittaminen vaikka ne on niin rumat... mut saavat kelvata nyt.

-Wheower-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti