lauantai 4. helmikuuta 2017

Voltron Shiro armori valmis ja muita cosseja

Liikaa tekemistä taas ja uusi cossi projekti kaava lähti taas käyntiin, mutta sitä ennen pitäs vain tehdä entiset alta pois ja kunnon tohinalla aloin tekemään Shiron Paladinin Armoria pois tieltä. Projekti on ollut vain yhtä tuskaa ja kun innostus on lähtenyt sen tekemisestä. En kummiskaan viitinyt jättää nurkaan lojumaan moneksi sadaksi vuodeksi koska olin tuhlannut elämästäni melkei 48h hiomiseen.


Mutta lopulta sain kaikki kasaan! Uusi ledi tuli postissa ja laitoin sen paikalleen. Prinssin kanssa maalattiin koko armori loppuun acrylli maalilla, koska spraymaali mahdollisuutta ei minulla tällä hetkellä ole.  Sitten viellä olisi aluspuvun tekeminen..


Koska Voltron Paladinien aluspukujen hihat on niin oudot! Jotkut tekee armori osana ne mutta ne on ainakin itseni mielestä aluspuvusta kiini ja kankaallset? Tai jnt sinne päin. Tein ainakin 2 lakana versioo ennekä sain hihan asettumaan. Käytin mustaa tukevampaa kangasta jonka toiselle puolelle pistin sitte 2 kerrosta liima kangasta että saan tukevuutta siihen ja kappas! Hyvät tuli? Ja ylpeä olen!

 
Aluspuvun tekemisessä meni oikeastaan yksi kokonainen päivä. Tää oli sitten jo 3 aluspuku jonka olen nyt ommellut armorin alle ja tänä vuonna on luvassa viellä yksi! 

Rakatan puvussa sitä miten harteikalta näytän kun oikeastaan olen hartioist aika luikku niin nautin miehisyydestä tässä puvussa.


Kun sain alkuun nuoitettua aluspuvun vetoketjun ja sain kiskotus sen kiini niin jäin jummiin.. ainakin puoleksi tunniksi kunnes vetkutelemalla sain sen sitten auki. Kokemus oli kamala, koska ei apua lähellä enkä viiti naapurin oveen mennä koputtamaan tämän näköisenä sillain "hei! Haluatteko autaa saamaan tämän puvun pois päältäni?" Tai jotain sitä rataa se olisi mennny tai pahemmassa tapauksessa olisin ratkojalla vetänyt puvun pois päältäni.

Hauska asia viellä.. kun sain kokonaan puvun ommeltua huomasin että olin kokonaan unohtanut hemmetin Hiha kuviot...


Jouduin kiinnittämään jälkikäteen ompelemaan logot kiini eikä mennyt niin nätisti kun halusin mutta kelpaa.


Haalarin väri luonossa ei niin musta kun "olkapää" osat. Mitenkä Voltron Animaatio sarjassa on.


Monien tuntien itkujen ja aherruksen jälkeen hyvät naiset ja herrat! Shiron Paladinin armori on 100% valmis! Ja ei enää ikinä tasa pintaista Armoria koska haastava saada tasainen ainakin tälläsissä olosuhteissa. 

Mitä Twitterissä ja Instagrammissa olen sanonut että olo tuossa puvussa on kuin Astronautilla tai sitten Disney Pixar animaatio sarjasta Toys Story Buzz Lightyear. Liikua voin mutta käsien liikkeet tavallaan rajalliset? Jos niin voi sanoa edes.

Armoriin hukkui monia tunteja ja opin ainakin tästä projektista paljon. Pinta käsittelyä Gessolla ja miten paljon aikaa menee hiomiseen. Myös se että en mee mihinkään ryhmä cossiin jos en ole 100% halukas cossaamaan. Nyt vaan mietityttää miten toiset saa edes valmiiksi koska 1kk aikaa coniin.

Mutta...

Jatkoin myös tällä vkl Garruksen maskin tekemistä kun nyt sain Latexia hommattua taas lisää niin hommat taas jatkui.

Iho huokosten tekemistä 


Syylien tekeminen..


Ennen tekstuurin tekemistä...

Ja jälkeen.

Garrus valmistuu hitaasti ja varmasti. Aloitan nyt uuden projektin jonka koitan pitää salassa.. no ainakin suurimmaksi osaksi...Loppu fiilis kuva loppuun..


-Wheower-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti