perjantai 24. maaliskuuta 2017

Hola! Pitkästä aikaa ja Tampere Kuplii 2017

Pitkästä aikaa taas jotain tänne kirjoittelen. En ole keksinyt mitään järkevää tänne pistää koska kaikia cosseja teen miten sattuu fiiliksen mukaan niin vaikeeta tehdä mitään erillisiä postauksia niistä, mutta tosiaan! Tampere kuplii meni! Ja taas oli loistava coni kerrakseen! Suosikki coni aina joka vuosi! 

Tosiaan Prinsin kanssa cossattiin Lauantaina Voltronista Shiroa ja Lancea Paladin armoreiden kanssa. Saatiin valmiiksi! Yes! Hyvä me. Sitten sunnuntaina cossailtiin Resident Evill 7 pelistä Ethania ja Mia. Sairaan nopeet cossit oli RE7.


Ledit ei näkynyt päivän valossa ja luulin välillä että patterit ois loppunut mut en jaksanut yhtään välittää mistään. 

Mahdotonta kuinka moni tunnisti ja tulivat kehumaan cosseja. Wau! Kiitos! En uskonut että tämän kidutus projekti palkittaisiin näin kivasti! Kiitos viellä kerran kaikille ihmisille jotka ottivat kuvia ja kehuivat! Vaikka en ollut nukkunut PeA-La yönnä ku 2h... olin vähän hiljainen anteeksi siitä.


Kuten huomaatte näillä cosseilla pystyi ihan hyvin istumaan ilman mitään ongelmia. Ainut hyvä puoli cossissa.


Mutta Sunnuntai oli paljon rennompi ja mukavempi ja jopa meidät tunnistettiin! Joka oli WOW! 

©Laura

Käytiin nappaamassa muutama kuva meidän mahtavan kuvaajan kanssa! Kiitos Laura kuvista ihan hirmuisen paljon! Niin paljon kivoja kuvia 🙈

©Laura

Tietenkin piti ottaa perinteinen... kuva.

 Tänäkin vuonna lähti matkaan läjä sarjakuvia vieläpä jenkki sarjiksia! Joita keräilen. Ostin 52 ensimmäiset Teen Titans lehdet 1-14.. hinta oli 70€ mutta sarjakuvat on elämä ja into himo.

Mutta ei muuta tällä kertaa. Tällänen pieni postaus nyt ja kohta teen erillisen postauksen tämän perään. Joka koskee. Kankaan värjäämistä...

-Whoewer-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti