torstai 27. joulukuuta 2012

Mikä on WheoCos?

Ensimmäinen kysymys mikä tulee varmaan sinun mieleesi on mikä? On tämä blogi? Ja mitä tämä käsittelee? No kerron teille hiukan itsestäni (sivupalkissakin lukee pieni henkilö esitely itsestäni)

Olen tavallinen 18-vuotias opiskelia joka harrastaa arjen/vapaanajan puitteissa Cosplayttä. Anime ja manga piirissä minut kai? Tunnetaan nimeltä Mursu tai sitten WheoWer joka taas on tullut Deviantart tunnuksesta, joka valitettavasti on täyttä sijansaksaa. Noloa myöntää että tein Deviantart tunnukset vain yhden sarjakuvan sivun takia jonka jälkeen rupesin käyttämään sitä. Arkena ja koulussa kaverini tuntee minut Mare nimellä, tämä nimi juontaa juurensa kaverini sekoilemiseen.

Miksi tein tämän blogin? On varmaan seuraava kysymys joka tulee mieleesi. Perinpohjainen tarkoitukseni on antaa vinkkejä cosplay harrastajille ja jakaa niksit ja konstit. Olen kohtalainen cossari en ole viellä edes hyvä ja teen alusta loppuun omat cossini. Ompelu apua en juurikaan ole saanut perheeltä/sukulaisilta eikä ole ammatti ompelin taitoja. Opiskelen nimittäin DÄmDÄmDää!!! Media assariksi ja tavoitteena ja suurena lapsuuden haaveena valmistua ja työllistyä median hurjaan maailmaan ja kusipäisempään ammattiin kun kameramiehksi ja erikoistua siitä monikamera tekniikan osaajaksi.

Nykyisin oma Cosplay harrastus on saanut hyvin paljon esteitä niin vapaan ajan / työt ja oman terveyden tilanitakia. Kun haluaisin tehdä cosseja niin vastaan tulee ongelma nimeltään tuttu ja hyvä ystävä "raha pula! Ja mistä rahat cossin?" Jos toteat saman ongelman omassa cosplay harrastuksessa niin moni cossaaja kärsii siitä. Pienenä vinkkinä suunnittele hyvissä ajoin rahan käyttösi.

itsellä Rahaa kanssa menee perus vapaa-ajan vietämiseen kaverien kanssa juhlimiseen Ja ympäri suomea reisaillen. Ainahan rahaa voi ansaittua vapaa-ajan työllä. Esim. Sukulaisilta saa tai tuttavilta ainakin me/ne cossaajat jotka ovat täysi-ikäisiä. Joillakin taas vanhemmat maksaa.

Tätä blogia kirjottelen silloinkun on aikaa ja koitan tehdä muutamia totorialeja tänne esim. Softiksen käytössä prosessia ennemikseen haarniskoissa. En nyt voi laittaa mitään kuvia tai jotain mitä tänne blogiin postailen jatkossa tänne, ehkä joskus Cosplayn sijasta koulu töitä ja projekteista.

EKAKSI! varoituksen annan siitä ,että blogissani on kielioppivirheittä ja kirjoitusvirheittä todella paljon. Ja nytten opetelen tässä kirjoittamaan ipadillä.

Kiitoksia. Mielen kiinnosta. :) toivomuksia saa esittää jatkossa! Hyvää Uuttta vuotta ja kohta alkaa uusi 2013 cosplay kausi!~ joita pukuja olen jo aloittanut hyvissä ajoin!

3 kommenttia:

 1. Heihei huomasin häpeämättömän mainostuksesi facessa ja tulin kurkkaamaan. Ensiksi Hobbitti <3<3<3<3 ja toiseksi media alalle meneminen <3 Itse opiskelen tällä hetkellä media alaa ja kameramiehen työ ollut kanssa mielessä.
  että sellaista. olinpa taas spämmäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hohohoH! saman-alan ihmisiä! :D no kun hobbittit on niin ihania <3 <3

   Poista
  2. jännää löytää saman alan ihmisiä XDDDD

   Poista