maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ei pitänyt olla kuuma

Tänään sitä kaverini (vakio ystäväni) kanssa shootattiin, piti myös Joffrey cossia mutta ennekä edes päästiin paikalle kävikin näin.

Muutama tusina itikkaa hyökäsi niskaani, kiito Joffrey peruuki joka on saakelin lyhyt. että niskani oli niin makoista syötävää! kunnon pisto bileet oli itkikoilla!
Kyllä. Itikat hyökäsivät minun ja Lindan kimpuun armotta. Ennen shootiin lähtöä katottiin toisiksi viimeinen GOT:ttin jakso. Ei voi muuta sanoa kun "Järkytys". En spoillaa enempää. Eli huomenna tai joksus myöhemmin shootataan joffreyttä mutta saatiin ainakin yksi cossi shootattua!


mutta...

Cossin piti olla vilpoissa, mutta se oli aivan jotain muuta. noin +31 asteen lämmin sään huolimatta cossi oli kuuma! hikinen! kuuma tuskallinen! mutta cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä!

Let's go! cossi piilossa paidan alla. Nahkapöksyt jalassa ja kengät. Korsetti paidan alla. Laitelen kaulusta kaulaan.kuvassa.
Kaksi muovikassillista tavaraa ja noin alle? kilometrin matka shooti paikalle~
Minkälaissia kuvia saattiin. kuvia oli vain noin 37? jos oikein muistan kun ei vain pystynyt tossa kuumuudessa shootaamaan... saatiin vain muutamisen kuva.

HUOM! tätä cossia olen tehnyt sen 9-kuukautta! en ymmärrä miten minä niin hitaasti tein? materiaali kulut? kenties? now! Lineage Dark elf! shootin kuvia!

Cossi sivusta. Taka kuvia ei otettu kun unohdin pienen yksityis kohdan kokonaan cossistani.

Tui, tui! kawaii. 

Bad ass. En tunnista itteäni yhtää tässä cossissa. ei näytä iteltäni. ei.

Ready to battle!.. derp

Elf forest.

Olen todella kiitolinen Lindalle kuvista~ 
mutta koitettaan kai huomenna ottaa Joffreysta jotain kuvia. Lannister WIN! the WAR!! okei. Starkit on kivoja... realy...

kauniisti valoitunut kuva.
Shootin jälkeen halusin HETI ottaa kengät pois koska hiosti ihan kamalasti ja kävelin sitten Lindan kengillä kotiin ja linda miun sukat jalassa... kiitos kengistö.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti