maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kawaconin cossin edistyminen


No nyt on saanut cossia jo tehtyä aika paljon lisää.
Saanut ase vyö sydeemiin soljen ommeltua kiini ja tehtyä huivin joka kaulukseen tulee kiini.

Mitä jännintä tein katanan eli enemmin puoliksi duunasin vanhan puisen katanan? vai Bon..
Tein tupen siihen ja  hihnan, mutta minun älyn väläyksellä aatelin jos hihnaan ä
laitan siihenkin soljen se toimis! Sillain vyö maisesti mutta kun testasin niin eihän se käytännössä toiminutkaan mitä kuvitelin aluksi.
Cossin osat kivasti laitettuna lipastoon roikumaan~
En ole toki yhtään innoisani Babydollin cossista, jopa suunitelin että olisin tässä cossissa Traconissa illalla. Harmaasta haltiasta => kagamiin => babydolliin... Aivan liikaa kaikea.


Tossa katana valmis ja nauhatkin kiinitettynä~ tuo katanan kuori? Suoja? Mikä lienetkään on? Se on tehty softis paloista. Liimattu yhteen ja vola. Sitten saumojen kohalle laitoin paperisavea, sitä tungen kaikialle nykyissin.


Tossa on käsisijan suojaava osa. Sekin on softikdesta ja älkää huomioiko tuotta E.T pehmoa tossa joka on kuolemassa..

Tollain se puljahtaa ulos sieltä~ jos ois ollut välineittä muokata katanaa paremmaksi niin oisin tehnyt. Esim ohentanut terää jollakin puuhöylällä ja tehnyt puusta kuoren, mutta mitenkä tälläinen kaupungissa asuva nuori ja ylihygieenisen perheen jäsen voikaan tehdä puu töittä huoneessaan. Ei mitenkään niin jouduin käyttää taas mielikuvitusta kerrakseen tekemisessä.

Paidan kauluksen raidat sain ommeltua. Isäni luolta löytikin tumman sinistä kantinauhaa monta metriä, jota kerran olin ostanut Hetalia Norja cossia varten, vähäsen liikaa silloin, mutta olihan nytten sille käytöä!

Asevyön puutuva solkihan se siinä. Elikäd jouduin tuon soljen käsin ompelemaan, koska nahka meni aika paksuksi eikä koneenin suostunut ompelemaan sitä. Ömgst.

Eilen kävin ostamassa cossia varten teko ripsetkin! Koska vankat katosivat ja ne oli aika huono laatuset, niinpä tuhlasin 8,95 sentiä uusiin xD jotka olivat 50% alennuksessa. Mutta laati on jotain ihanaa! Pehmeät ja sellaset ihanat.


Pikkasen kuvaa siitä mitenkä saan huoneen sekasin kun askertelen paskartelen huoneessani...

Ja kun pöytä on olemassa sitä ei käytettä! Koska lattialla on tilaa olla ja hengata. Parasta voin sammua pelotta maahan.

Tollaselta se katanan kuori aluksi näytti, naurakaa vain. Se on upea jo tossa vaiheessa xD

Ja loppuksi Homestuck shootista kuvia. Shooti pidettiin noin 3-4 viikoa sitten. Mutta tässä kanaya Vriska kuvia~



Ja kanaya. Herutus kuva, lol.. tyttöystäväni eli kuvissa näkyvä Vriska teki minulle kanaya cossiin paidan~ ja minä puolestaan tein siivet Vriskaan. 

Ja minä. Tollanen kummitus minä olen, no nykysin hivenen erillaisempi... 

Aloitin eilen "työt" kesäteatterissa ja työn tehtäväni on kuvata heidän esityksensä kaverini Larin kanssa. lari on pääosassa projektissaan. Minua pyydettiin mukaan :)

Ja rakas pikkuinen koirani on jo kasvannut siitä mitä se oli! Silloinkun saime sen. Se on niin sulonen kun tuijottaa nappisilmillä minnuu QWQ

Mutta kawaconissa nähdään!

2 kommenttia:

  1. Pakko vaan laittaa random kommentti että katanan "kuorta" kutsutaan huotraksi tai japaniksi 'saya'. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoo!! Kiitos sivistyksestä :D en ole näittä mieka miehiä oikeastaan paljoakaan, sillain tietoinen sen osista varsinkaan oikean katanan. Mutta kiitoksia sivistyksestä :)

      Poista