sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

No tres.

Kawaconi tuli ja meni. Yllätyin taas kawaconista positiivisesti ja huomasin että pienissä coneissa tunelma on aivan erillainen ,kun isoissa? Ihmiset on rohkeampia vitsailemaan ja tulemaan juttelemaan. Oli se jännää kun aika yllättäin piti pitääkin cosplaydeitti kawaconissa ,kun aluksi näytti epätoivoiselta ettei sitä tulisikaan, mutta kaverini Miika (blue scout) sai apujoukoillaan hankittua osallistujia deittiin ja yllättäin päätettiin pitää ohjelma! JEEE!!
 Kiitoksia kaikille osallistujille! Ja ohjelmamme toimi nimellä sinkuconi, idea lähti ihan sinkulaiva ohjelmasta. Ja ohjelmasta otetiin paljon kuvia jopa meni karjalaiseen! (eli paikallis lehteen) 
 Mitä parasta tutustuin taas uusiin ihaniin ihmisiin conissa! Ja kutsuja sain ropeconiin, mutta sinne en vain pääse tärkeiden menojeni takia.

Nyt minulla ei ole kuvia conista kun karjalaisen nettisivuilta kopioituja kuvia, missä pidämme Miikan kanssa deittiä. Itse näyn omassa sucker punch cossisani. Sain hienon kommentin Mikalta se meni jotenkin näin " ikinä en ole nähnyt "mursua" noin naisellisena/tyttönä kun vasta tänään" eli oikeasti olen aika junti poikamainen tyttö, töyhöttävillä hiuksillani ja välillä mua luulaan pojaksi, mitäpä siinä. Ajatelin laittaa sucker punch babydoll cossin Traconiin ( jonne on aivan pakko päästä!)

Kuva "sinkuconista"

En voi vain kiitää näittä aivan upeitta ja ihania one piece cossaajia! Vetivät hyvin osuutenssa! Kiitoksia! Paljon!

Sunnuntai oli sitten vähän rennompi päivä ,ja päätin sitten ottaa mukaan Game of Thrones cossini joffrey baratheon/lannister käytööni, kiitos Pauliinan?paula?Paulille?! En muista nimeä, häpä minä. Kun puhuit minut ympäri. Sitten vietin kuumaa, hikistä conipäivääni kuninkaana, oli huvittavaa kun ihmiset kumartelivat ja sanoivat "teidän ylhäisyytenne" ja vaikka ottin cossini pois ja jätin peruukin päähäni niin, minut tunnistetiin Joffreyksi. Kehuja sain cossistani, vaikka olin sillain että kukaan ei tunnista minua, mutta tunnistettiin yllättävän hyvin! En malta odottaakaan traconia Game of Thrones ryhmä cossia! Hihihih. Ainiin menin taas FFFightiin ja voitin. Viimekin vuonna Castialina osalistuin, koska pieni coni, ei häpeää tai muuta pahaa sanottavaa. Eipä ole muuta sanottavaa kun KIITOS IHANASTA CONISTA!

Hohoo! Sain kuvan cossistani xD joo naama derpas koska aurinko paistoi suoraan naamalleni niin siristelin kun myyrä! Kiitos kuvasta Niitzakia!

Ompelua~

Olen tylsyydessäni väkertänyt jotain ennen, kuulumatonta omaan luontoani kohtaan, minirusetteja.. Eniten sweet lolita minirusetti pinnejä läjän. Kuvia niistä. Ja tein myös yhden sweet lolita hameen tyttöystävälleni ,mutta ekasta ei ole kuvaa, mutta joskus kai siitäkin tulee. Ja tein hänelle lahjaksi kalliiman sweet lolita tyylisen hameen. Kuvia tekemisestä ja valmiista hameesta tässä.
Rypytyksen hameen taakse, hameen malli on korkea vyötäröinen hame. Taitoin kankaan kaksin kerroin ja ompelin noin 10 kuminauha kujaa jonnekan uljutin sitten kymmenen kuminauha pätkää. Tollanen siitä sitten tuli. Helpommin olisi tehty jos olisin ostanut kuminauha-ompelu-lankaa? 
Ala helma. Kolme erillaista pitsiä laitoin tähän. Herkullisen näköinen ja tyttöystävä valikoi kankaat hameeseen~

Hame vailla vyötärö kaistaletta~ huom. Oikea ala-reunassa ompelu salkuni vilkuu ja nökyy noin 1/5 langoistani mitä on kertynyt vuosien varrella.

Valmis hame~ edessä on myös nyöri paikkat myös takana.
Nauha nyöri paikoillaan~ ja ala reunaan tein noin 6kpl irtorusetteja joita voi laittaa mihin vain hametta oman mielenssä mukaan! Ja takana on isompi rusetti jossa on samanlainen hakanneula syteemi.hame edestä.
Tollanen siitä rypytyksestä tuli.
Kuvassa iso rusetti näkyy hyvin. Hame takaa päin.

Hius panta rusetti ilman hiuspantaa.

Sitten väkersin tälläisen kukka hius koristeen jonka liimaan sitten ohkaseen hiusoantaan jonka päälystän samanhenkisellä pitsillä~

Muhahahaha! Tyttöystävälle rusetti spämmi! 23 rusettia! Noin 8kpl hameeseen kuuluvaa rusettia loppuista tulee pinnejä tai panta rusetteja~

Käteni on vallannut rusetit!!
Kuva hiuskorsite rusetteista ja hiuskoristeesta.

Lähi kuva,

Eli en paljoakaan ole ommellut mitään söpöä, mutta tracon on seuraava coni jonne minun. On. Pakko. Päästä. Niin ehkä tulee cossi muutoksia!

Mitä olen suunitellut traconiin on että en laitakaan enkä mene kilpailemaan lineage II cossillani, koska ei ole kai pakkoo mennä siinä ja ei huvita 2h 30minuutin ihonmaalaus sessio, ollenkaan. Kai käyn vain pyörähtämässä sillä ja vaihan cossin pois, mutta ongelma vasta tuleekin kun ole harmaa ja pitäis pestä itseni harmaasta ihomaalista.

Mutta Joffreyttä cossaan! Ja ehkä joudun luopumaan Kuroko no Basket kagamista muuten ryhmä saapi harmaan demoni haltia kagamin. M-mm.kyllä.

Olen suunitellut tekeväni peli cossin! Pelistä PROTOTYPE! ALEX MERCEnin.
Koska käsi! Se käsi! Tai kädet! Ja hahmo, on jotain niin upeaa.

Tarteen vain puvustuksesta harmaan hupparin ja nahkatakin. Ja noi kädet! Himottaa tehdä tollanen/set
Housut/kengät/valkoinen kauluspaita on. Eli rahallisesti halpa cossi olisi mutta proppi kulut, riipuu materiaalista mistä aijon toteuttaa tuon. Softista! Kehiin! Paperi savea/folioo/juliste pohjaa! Mujaah! Niin ainakin noilla eväillä sais.

Sitten ensivuoden Frosbite cossi on jo päätetty ja ette arvaa mikä on kyseessä. Vihje "titaanit!" Eli Snk eli attack on tittan! Ja Jean! Ja mua pyydettiin ryhmään Jeaniksi kun se oli ainut hahmo vapaana( ei ainut vaan haluttava) ja mun suosikki hahmo on just Jean sen luonteen takia. . . Tulee mieleen hivenen Kuroko no Basketin kagami.
Pituutta tällä herralla on 175cm ja painoa 65kg. Okei vedin nuo ulkomuistista niin saataa heittää. Itse olen 168cm pitkä. Mutta se ei kuulemma onneksi haitannut ryhmää, kaverini Netta pyyti minua mukaan ja tämä tyttö oli 1000% mukana.

Ja lopuksi omia kuulumisiani, pyöryin ensinmäistä kertaa elämässäni omaan huoneeseen ja iskin pääni ja loukasin käteni. Olin tunnin tajuttomana. Jännä kokemus sillain, mutta asiasta kukkaruukuun.

Tressaan koska ensiviikolla alkaa työt ja ei ole paineitta. Ei yhtään mutta suomalaisella sisulla pärjään!

On se kesä niin kaunis, mutta huomatkaa! Talon parveke on veden päällä ja ihan vieressä vene laiturit! Mietikää! Asukas tartee mennä alas ja lähteä veneellä ajelemaan! Niin lyhyt matka. Olen kateelinen.

Rannalla ollut muttei uinut. Sormi kuvassa. M-hm
pojukin osaa nautia helteistä, reppanalla varmaan todella kuuma tuon turkinssa kanssa.


Leikinyt kuvan muokaus ohjelmilla aika paljon, tarkoitan Ipad soveluksilla. Kuvat ajastimella otettu ja mallina minä itse, ihan normi vaateissa. Okei, olen outo, käytän rusetteja ja henkseleittä...

Oma sucker punch babydoll cossini kuva jonka muokasin tälläiseksi sarjakuva tyyliseksi, käytin noin 5 eri sovellusta tähän. Katsokaa näytän tytölle!


Iltanen kuva noin kahtapäivää ennen conia, harjoitelin meikaamista babydoll cossia varten. Ehkä ainut kuva cossita sillain, nyt.

Promstuck shootista yksi hauska kuva. Tyttösytäväni Aradia ja minä Sollux. Löysin kotiloitta todella paljon ja laitoin niitä Keron kädelle. Hyvin rommantista, mutta kun kotilot on söpöjä! 

Ja SteamStuck sollux cossini, tyttöystäväni muokasi kuvan~ nuo keltaset osat on ihan maskeerausta ja ihokin on ihan maskeerattu! Tykkään leikiä kasvomaaleilla ja meikata. Mutten arkena. Plöh.

Sellasta, muistoja muistoja! 

2 kommenttia:

  1. Innostuiksie pikkasen noide rusettien kaa :DD ja sie näytät ihan silt babydoll ihmiselt, ja mie haluun nähä sen cossin ja mitäs muut miun pitikää sanoo, nii! Kyllähän ny joffreyn kaik tunnistaa, on got sen verran suosittu sarja :DD
    Pidetää Joffrey shootti~

    VastaaPoista
  2. Hivenen innoistuin xD ja Traconissa illalla aatelin laittaa babydoll cossin xD no mie ku oon tällänen harha luuloinen mulkero niin luulin ettei kukaan tunnistas Joffreyttä x

    VastaaPoista