perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kirputorit on kavereitta~


Otsikko kertoo kaikken! Löysin traconin cossiini, tarkoitan nyt tätä Prototype Alex Mercer cossia, siihen hupparin ja muokattavan nahkatakin cossiin ja ostin sen pilka hintaan!
Löysin miesten S kokoa olevan harmaan hupparin ihan uuden verosen H&M hintalapput kiini, hintaan 5,50€ siis kirpari hinnalla.
Ja löysin nappilisen nahka takkin hintaan 3€ vain! Kokoa M! Aluksi suunitelin että olisin tehnyt itse takin, mutta opiskeliana ei ole kovinkaan suuria summia sijoittaa cosplayhin. Tekonahka maksaa noin 30€/m ja sitä olisi mennyt sen 1m 50cm ja rahaa olisi mennyt noin 45€ plus vuorikankaat erikseen ja vetoketjut. Ajatelin myös että tilaan ekaa kertaa! Cossin netistä! Rahaa olisi mennyt tuoloin se 80€+postarit ja kamala pitkä odotus aika. Mutta! Nyt kävi tuuri! Takin suhteen! Ja yllätävän hyvin sain muokattua sen!

Vetoketjuihin meni se 8,60€ eli yksi 50cm pitkä metalli vetoketju ja kaksi 10cm metallivetoketjua hihoihin.
Ostin kirparilta myös pienen nahka tilkun josta valmistin sitten olka läpät ja raidat hihoihin, ja myöhemmin ala-taskut, mutta tänä viikon loppuna en kerkeä tehdä sitä kun olen töissä.

Käytin myös ekaa kertaa suutaria apuna cossin teossa! Poistatin suutarilla metalliset nasta? Nappit takista, koska kotona ei olisi ollut mitään työ kaluja ja olisi tullut ISOT reijät takkiin ja ehkä myös sairaala reissu taas.. Poistatin noin 9? Nappia ja maksoi 5€+ kaverini sai kengän liimauksen kaupan päälle. Eli ihmiset! Käytäkää suutaria hyväksenne!

Hankin viellä uudet farkut cossiini koska Sam supernatural cossin housut on ehkä liian tumman siniset, hankin sellaiset harmahtavat farkut Alexiin. Takista myös puutuu takana olevat kuvioinit, kun siihen tarvitsen aikaa ja paljon. Että saan kuviot kauniiksi.

No hieman herpi derpi kuvia kirparilta ja ennen ja jälkeen kuvia takista xD


Huppari. Ihan arki käytöön hyvin soveltuva löysä ja lämmin huppari. Maksoi 5,50€ 

Nahka takki jonka muokasin/muokaan Alex Mercerin takiksi. Huomatkaa nappit edessä ja hihoissa! Ja ei ole olka läppiä.

Takkiin kaikki osat parsittu kiini, ja seuraavana päivänä kone ompelu~

Takki ommeltu. Takki kiini kuva, napeista ei ole merkiäkään, varsinkaan napin lävet sain taitettua kokonaan pois samoin hihoistakin.

Tällänen vahinko kuva xD nousin ylös jotain hakemaan paniikissa koska ipadissä oli viellä itselaukasin päällä ja luulin että mulla ois 5sekuntia jotain korjata viellä xD takin taakse ompelen? Toden näköisesti kuvion.

Huppari ja takki päällä, vääränlaiset housut ja aluspaitta, kokeillin vain ja fiilistelin miten hyvin takin muokaaminen onnistui.

Aluku tekiöissään takki kuva, huom nuppi neulat ja huonatkaa olka läpät! Ja alas teen viellä taskut samoin muokaillen ylä taskuja jonkin verran.

Lopuksi ihana ihq kawaii alex takki testi kuva, latasin ipadille kivan kuvaus muokaus ohjelma ja HuOm, en eed tiiä mitä tossa lukee japaniksi, koska en osaa japnia millään tavalla.

Enää pitää takkiin muokata olkatoppaukset, taskut ja taka kuvio. Ja cossiin etsiä uudet housut ja ihmeen hämärä harmaa korkea kaulus resori...

Entäs proppi? 

Sen teen tyttöystävän kanssa tampereella, koska en viiti kamalan jättiläistä raahata traconiin joensuusta asti, niin kulta ihan rakas <3 suostui säilyttämää proppia hänen luonnaan.

Mitenkä olen ajatellut toteuttaa sen. Mistä materiaalista? 
Alustavat materiaaalit on
~Folio (rakastan folioo!)
- Sanomalehti
-tapetti liisteri
-kanaverko
-julistepohjia/puupahvia
-erikeeperiä! Ja kontaktiliima!
- puu?
- spray maalit
   +hopea
   +musta
- akryllimaali 
   +musta
   +punanen 

Kuva taittaa olla Prototype 2 pelistä ei alexin kädestä vain 2 pelin päähenkilön. Koitin miettiä mitenkä toteuttan omani? Mutta samalla näyttä hyvälle.

Siinä on alex ja hänen kädestään jonkinlainen ei niin tarka kuva.

Jonkun fanin tekemä arti kädestä, propista tulee olemaan iso ja haastava liikua coni alueella.


Toinen kuva kyseisestä kädestä jonka aijon tehdä eli blade hand. Alexilla on käytössä pelissä kolme erillaista kättä hamer, eli vasara nyrkit? Vai mitenkä sen kuvaillisi helposti, ja sellaset kynnet? Aatelin tehdä tämän "blade" käden pelkästää koska oikea käteni menee proppiin ja olen kömpelö käytämään vasenta kättä, maskeeran kättäni hivenen ja teen verisen, eli sotken hupparinikin siinä.

Tässä mulle purtavaa loppu kesälomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti