tiistai 6. elokuuta 2013

Väriä ja suunitelmia

Elikäs ilmoitan tässä epävirallisesti että aijon tänä lukuvuotena (kyllä kouluninalkoi keskiviikona) mennä koulun ulkomaan projekteihin mukaan! Viikon pituissia ulkomaan projekti maita on unkari ja puolan ja sitten pidempi matka olisi kuukauden pituinen aasiaan eli intiaan. Intia kiehtois minua, mutta oma kieli muuri pitäissi rikkoa, niinpä aijon aloittaa pienestä. Btw. On se vaikea kyyliä lehdistä sormuksia eräälle ihmiselle.

cosplay rintamalla tapahtuu:

Uusi peruukini saapui Tiistaina! Kesti alle viikon tulemisessa joka sai hymyni leveäksi! Aukasin sen ja.. Ja! Se oli söpö! Tuuhea ja todella hyvää kuitua! Ja muuten tiistai päiväni oli aika juoksemista paikasta toiseen sain kirjeen ja keskus-sairaalasta kirjeen. Tapasin Larin ja Mirkon ja Miikan. Sosiaalista elämää on 

Aika kawaii~ edestä pitkä ja takaa lyhyt. Ja peruuki saa näytämään itseni söpölle? Niin sanoi ainakin ihmiset. Snk Ymiriä aijon joskus cossia ja laitan erään cossimaan chirstaa *virn*

Mutta päätin värjätä peruukin hiekanruskeaksi omalla värjäämis taktiikalla! Tarvikeet oli:
-Akrylli maalia ruskeaa/valkoista
-Pieni kulho
-Penseli
-suihke pullo
-luonon harja
-hiustenkuivaaja

Näin värjään peruukeja oman mieleni mukaan. Sekoitin ruskean valkoisen maalin avulla oikean sävyiseksi noin maito kaakaun ruskeaksi kulhossa jonne sitten lisäsin noin reilut 8/10 osaa vettä. Että sain maalin liukenemaan veteen, niin ette paukuja jäänyt. Piti ottaa huomioon että vesi laimentaa väriä. Kaadoin liuoksen sumute pulloon jonka jälkeen suihkuttelin peruukin joka puolelta ja samalla harjasin luononharjalla kuitua että väri menisi tasaiseksi. Itse puuha on todella sotkuista ja väriä räiskyy joka paikaan jossa pitää ottaa huomioon kunnon pesu välineet wc/tilaan että saadaan myös läikkät pois seinistä ja altaasta.

Kun väri oli levinnyt tasaisesti peruukiin niin puristin ylimääräiset pois peruukista ja levitin talouspaperille peruukin ja aloin föönäämään ja sanalla luononharjalla harjaamaan. Varmuuden vuoksi ettei kuitu jonkun syyn takia vain liimaa kuituja yhteen.

Loppu tulos oli mitä halusin ja peruuki pysyi samana!Luonollinen~ enää vaan stailaaminen Aph Venäjä cossiin varten ja se jäleen staillaan SnK Jeaniin tämän kaunokaisen~ ja viellä sävytän peruukia hivenen kellertävän ruskeaksi.


Tossa pieni sävy ero kuva. Tarkoitukseni ei olkut värjätä kovin tummaksi vain hivenen ruskeammaksi maantien väriseksi. Huom! Padin kamera huijaa blondin sävyä! Se oli vaaleampi luonossa ja jälkeen kuva on hivenen tummepi. 

Kerolta sain päivitettyn kuvan Prototype propistani~ mutta oikeasti, olen ylpeä loppu tuloksesta ja eniten kiitän keroa koska hän antoi henmetin hyviä vinkejä tekemiseen/toteutamiseen. Minkä lainenkaan siitä olisi tullut jos oisin yksin tehnyt. Varmaan sellainen littana. Proppin sisällä on kahva jonka avulla käsi pysyy paikallaan kätevästi.


Tässä pieni kuva joka unohtui laittaa viime postaukseen eli, näistä tein alex mercerin veitsi/miekka käden. Kuvasta puutuu musta spray maali ja punainen akrylli maali, myös Arulta saatua Minki verkoa, jota olen kutsunut kanaverkoksi ja kuvassa ei ole liisteriäkään.


Tossa pieni valaistus proppin toiminnasta. Eli kyynerpäähän asti melkein käsi menee sisään ja niin sanotun käytävän varrella on käsi pidike kohta, jolla pidetään proppi kädessä.

Ja siinä on tämän hetken valmius tila propista! Se on noin 80% prosenttia valmis enää lisää lonkeroitta siihen niin hyvä tulee!
Ja sama kuva. Koska ipadin laittaa blogiin kuvat kääpiönö, niin hivenen valaistusta.

Mutta Traconia odotaessa jos ei tule mitään työ keikoja niinkuin muihin conien päälle on tullut. Pidellää peukuja pystysssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti