perjantai 23. elokuuta 2013

Cause.

Se tunne kun odotat ebay tilausta ihan täydestä sydämmestä. Mitä tilasinkaan? No minäpä kerron, tilasin Keron kautta, no kengät. Ei tavalliset kengät, mutta Naisella ei voi olla koskaan liikaa kenkiä kaapissa. Mutta nämä erityiset kengät tulee cossiin! Kaikista ihaninta on se että ne maksoivat 17€~ mutta kuva nyt kengistä.
Dam dam daaam! Noita odotan innolla~ muokaan viellä noita lun saapuvat suomeen! vain noi soljet pois, niin ne on perfectit SnK jean cossiin~ aijon tehdä cossi tunteella ja ajan kanssa, koska Jean on suosikki hahmoni koko Snk sarjassa joka kai on tullut selväksi.
Itse Snk sarjassa hahmoilla on tuolaiset kengät. Mutta noissa mitkä tilasin on noin 4,5cm korko jolla seen itseni 173cm pituiseksi.

ja nytten taas Alex Mercer testi kuvia (taas) paitsi! vain maskeerauksen kera. en saanut hyviä kuvia. naamstani, koska en kerta kaikiaan osaa ottaa kuvia itsestäni, ja sitä en oikeastaan edes harrasta itsestäni kuvia otamista.
 Okei ipadi hivenen vääristää väreä mutta olin selvästi kalpea mitä oikeasti ole. Silmä pussien tekemiseen käytin tummanruskeaa, vaaleanruskeaa, violettia ja mustaa luomi väriä tekemään sairaaman näköisen itsestäni, kun alex mercer on ns, viirukseen kuolut henkilö joka heräsi henkiin. Samoin vahvistin kulma karvani kulmakynällä ja laitoin viellä päälle tummanrusekaa luomi väriä, koitin saada luonollisemman näköiset.

Ja tässä sitten naama huomattavasti kalpeampi kun kaulani, eli ennen coniin menemistä pitää maskeerata kaula kanssa. En ole viellä kerennyt hankia uusia housuja kun aina matkalla olen törmänyt kuoleisiin rottiin ja niitä jäänyt kuvaamaan, eikun en ole vain jaksanut lähteä ja ei ole rahaa.

Ja testi kuva. Ja kaunis tausta sensuuri, koska vaatekaapini oli levällään. Olipa siinä tärkeä informaatio.

Ja kollaasi jonka levitin nettiin. Innostuin piirtämään itselleni suitta, ja näette minun hienot piirustus taitoni.

Ja tämä. On pakko postata tämän tänne, koska puku on aivan ihana. Haluan itsellenikin tälläisen eniten  tällä hetkellä ,koska laiskiaiset on rakkaus.

Mutta olen taas mietinyt tulevaisuuden cosplay suunitelmia ja luin pitkästä aikaa vanhoja Star Wars sarjakuvia ja sniif* ne on ihania. Tarkoitan näittä Luke Skywalkerin ajasta kertovia en Anakinin mutta ehdotomasti suosikki hahmo on Jacen Solo eli sukunimestä päätellem yksi Han Solonin lapsesta se ensinmäinen.

Keski jakaus <\3


Minkä version sitten tekisinkään? Sitä en tiedä ehkä toi harmaan haalarin joka näkyy useammassa sarjakuvassa ehkä se on se tunnetuin niistä puvuista. Sitten toinen hahmo mitä vois cossia on Luke Skywalkerin ja Marajadenin poika Ben Skywalker.

No moni varmaan laskisi nämä cossit heti "random jedi" puvuiksi, mutta nämä on näittä hahmoja joita ei tunneta kun kirjojen ja sarjakuvien kautta.
"Joskus vain toivon että hiukseni olisvat kuin sateenkaari afro" näin randomisti

Mutta asiasta kukkaruukuun niin minua pyydettiin pitämään jonkinlaista ohjelmaan Katsudoconiin ja idean saatiin Rararin kanssa, mutta odotamme vain että onko ohjelmamme ihan ok, pidettäväksi. Mutta sain ainakin jotain huhuja kuula Unkariin menosta, että matkani alkaa helsingistä jo sunnuntaina eli olen 6.10 helsingissä ja suunitelmia on mitäkä teen odotaen päivän vaihtumista lähtö päivään.

Mutta nyt ekaa kertaa haluan laittaa biisin tänne blogiini ja anteeks! Vaihdoin blogini ulkoasua, ja oli vaikea löytää sopivaa kuvaa tohon alku kuvaksi niin ottin tälläisen sattuma otoksen Fem! Sherlock cossista jolloin olin naisellinen, ja nyt naisellisuuteni saa olla luvan tuossa esillä


Mutta loppuun laitan ekaa kertaan biisin tänne blogiin~ miksi tämä ,koska Bob Dylanin biisien sanoitukset ja sopii tämän hetken tunnelmiin kun olen aivopessyt itseni monella erillaisella Rokumentti elokuvalla, joista yksi oli aivan uskomatonan HYVÄ! Ja ruotsalaista käsi allaa kun 

Searching for Sugar Man!! 

Jotain uskomatoman hienosti tehty dokumentti elokuva ja mistä tälläinen uskomaton tarina on löydetty! Dokumentti sai itseni ihan kyyneliin ja hankin kyllä tämän DVD kokoelmaani. Ja viellä tämän kyseisen mustisen artistin kappalekin tänne, hän on nero, hänen kappaleenssa sanat, ihan itkettää. Kyllä olen vanhan musiikin ystävä ja kuuntelen paljon erillaista musiikia ja kuuntelen sanoituksia, koska kun mikään ei onnistu voi nojata musiikiin huolenssa. Vapaa ajallani joskus kirjoitelen biisien sanoja ja mieteittä ja jopa Rap sanoja.

tämän sanat, saa itseni nyyhkimään. ;;A;; oikeesti Rodriguez menetti työnssä kaksi viikoa ennen joulua ja hän tavalla tai toisella ennusti sen. yhyyyy.


Ps. GoPro3 kamera on parempi ainakin itseni mielestä kun GoPro2 koska ollaan 3:sessa vähennetty kuvassa kalansilmä objektiivia sopivemmaksi. Eilen leikkin kaverien kanssa kahdella GoPro3 kameralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti