perjantai 9. elokuuta 2013

Voihan venejä.

Voihan venäjä sentään kun joka päivä laitan blogiin jotain. Päätin sitten tänään tehdä SnK Jeanin peruukin, vaikka aluksi leikelin sen venäjäksi mutta feilasin sen ja tein sitten heti Jeanin.Jotain kuvia leikaamisesta. Huom. En omista peruuki päätä niin leikaan tyylikäästi omassa päässä ja käytän taka osan leikaamiseen aina apuna roskapyttyä. Mutta kuvia.

Tyylikäs sensuuri. Aloitin leikaamisen kerros kerroksittain. Koska peruukissa oli hemmetin paljon kuitua ja koitin tehdä Hetalia Venäjän peruukia joka tyysti sitten failaantui kun nappasin aika pahan. Paljo. Kuitua pois.

Peruuki leikattu, enää vain värjääninen mustalla latvat-takatukka. Eli tein samalla vanhalla värjäämis tekniikalla tämäkin. Anteeksi.. Muokasin hivene kuvaa ja peruukin väri on hivenen vääristynyt.

Sumutepullo => täytö värillä => ruiskutus => harjaus => föönäys. Mutta tässä tapauksessa värjäsin 3 uudelleen mustan alueen kun ei tahtonut tummaksi mennä.

Ja sitten lopputulos.


Tykkään peruukista hemmetin paljon! Takaa hyvän näköinen ja edestä~ 


Kawaiii~ sitten odotellessa ryhmä cosplayn meteriaali päätöksiä että pääsen räätälöimään pukua~ ja vääntämään proppeja!
Rakastan nykyisin väänellä proppeja aika paljonkin! Sitä isompi sitä hauskempi ja kaikista mukavinta on keksiä materiaalit mistä tekee!

Mutta Jeanin peruukia viellä hion tarpeen mukaan, ehkä värjäön vieläkin sitä. 

Ps. Taisin saada söpön Marcon itselleni~

4 kommenttia:

 1. Oi oi tulipa hieno peruukki! :D Minäki haluan kokeilla värjätä peruukkeja joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla! Itse ekaa kertaa värjäsin Kuroko no Basketista Taiga Kagamin peruukin kun itellä oli puneinen peruuki ja halusin hyödyntää sitä, niin säästi rahaa.

   Mutta värjääminen on sotkuista puuhaa! :)

   Poista
 2. Heräsi nyt kysymys tämän värjäystekniikkasi suhteen: miten hyvin tuo väri pysyy jos siihen vaikkapa osuu vettä sateessa tai käy jotain odottamatonta conissa (joltain läikkyy vettä vahingossa syystä tai toisesta)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan itsellä ei lähde väri niin helposti. Mutta jos laittaa tulikuuman veden alle niin sitten lähtee, mutta ei taivaalta tuli kuumaa vettä sada, mutta ei sitä koskaan tiedä. Mutta jos joku conissa heittää kuukaa vettä niskaan niin sitten saataa lähteä. Enkä ole ihan ajatellut meneväni uimaan peruukissa. Mutta omalla vastuulla tällä tavalla, yksi kaverini värjää peruukinsa kangasmaalailla.

   Poista