keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Roskaa ja purkua

Viime viikonloppuna oli Joensuussa perinteinen JoenYö tapahtuma eli toisin sanoen Taiteiden yö. Itsekin olin siellä ja pyörin GoPro hero 3 kameran kanssa ja kyykistelin missä sattuu. Olin siellä hyvän ystävänin Lindan kanssa ja lainasin hänen hienoa järjestelmä kameraa koulu tehtävääni varten jossa piti kuvata lyhyt dokumentti jostain. kuvasin JoenYö tapahtumaan erillaisilla tavoin ja päätavoiteena oli näyttää tapahtuma elämä ja kuinka lopulta kaupunki nukahtaa ,Mutta kuvaukset eivät menneet mitenkä ajatellin, koska tavallisen tapaan sain roskan silmääni ja joudun käymään tutussa ja turvallisessa sairaalassa poistattamassa muovinpalasen silmästäni, niinpä illalla kuvasin silmä lappu silmässä parhaani mukaan ja myöhemmin ilman sitä. Ja tämä tapaus oli toinen kerta kahden kuukauden aikana mutta ONNEKSI silmääni ei tarvittu puuduttaa taika värjätä, mutta jouduin taas tuntemaan luomen nostamisen... Hyrrr
 
Ja hivenen kaverinin Lindan ottamia kuvia minusta tänne.. 


Matto sillalla myöhään yöllä ja nähtiin jotain hyvin hämärää puuhaa puskassa...

Trol. Kädessä GoPro3 ja Ipadin avulla hallinoin kameraa. Kätevä pikkuinen kamera~

Kyllä se Linda osaa kuvata! DeviantArt nicci on Gahika-yuu <= Googlatkaa
Kawaiii.
Taas yksi upea kuva Lindalta!

Ja suloinen kapusiini apina hymy tähän loppuun~ niin kuin kaiki tietää että Tracon on jo ensiviikolla!
Niinpä kerron niin sanotusti cossi muutokseni Traconin suhteen.

Lauantaina: [Prototype] Alex Mercer ja pyörin Desmondin kanssa (AC)
No ei ihan näin. Mutta kuva on minusta hyvin hauska ja suloinen että oli pakko laittaa se tänne, anteeksi jos ette pidä Crossovereista, mutta tämä toimii itseni mielestä ihmeen hyvin?

Illalla sitten olen kettu Kigurumissa jonka tekee/tehnyt oma rakas tyttöystäväni minulle ja olen Kettu Kiguruminen Jean SnK:sta, ja älkää tappako minua kun teen tälläisen ratkaissun, mutta Jeania cossin Katsudoconissa kun kuulin että ohjelmani Rararinin kanssa onnistuu (Vink* Vink* tykätkää! https://www.facebook.com/RararinsCosplay?ref=ts&fref=ts) mutta ongelmaksi tulee nimittäin Koulu juttu Unkarissa kun saatettaan tulla vasta Pe-La yönnä suomeen, niin miten voin kloonautua moneen paikaan samaan aikaan, sekin hivenen harmittaa.

Sunnuntaina: sitten aijon olla.. däm däm dääm!

Joffrey Baratheon, vähän aikaa ns. Miitin jälkeen muutaudun sitten, cossiin jonka teen Pe-La Traconin viikon loppuna koska kankaani ja tarvikeet ovat tampereella, nimitääin minusta tulee..

Ymir SnKsta. bTw kenkäni ovat saapuneet suomeen~ tällä hetkellä cossista on kasassa:
- Peruuki
- Hiuskoriste hivenen kesken
- housut
- Kengät
- Paitta
- Soljet
- Lantio rätti

Sitten ompelen perjantaina Ymirille takin ja Kero tekee minulle Harmesit~ ja Kero on miun Kristani, ja en voi muuta sanoa täydellinen Krista, mutta meillä ei ole proppeja cosseisamme koska tälläisessä ajassa en kerkeä tekemään sellaisia mitenkään ja BTW halelujaa tuet tuli!
Pitää myös muistaa ensiviikon Torstai illalla Tehdä Alex Mercerin käsi loppuun viimeistellä ja peruuki leikata Kristaan, omg. Paljon tekemistä.

Traconissa nähdään! Jos nähdään, jos en ole taas juoksemassa paikasta toiseen kun hullu marakatti
Ja jäätävää kun olen mietinyt mitenkä saisin/viitisin ottaa yhteyttä vanhaan ystävääni, mutta tuntuu aivan mahdotomalta vai mennä puhumaan/laittaa mailia taika pyytää FaceBook kaveriks. Jotenkin yks päivä viime viikolla kun kävelin ulkona iltahämärrässä mietiskelin menneittä ja mitenkä paljon hyviä kavereitta on ollut ja mennyt. Pitäiskö ihan pokkana laittaa viestiä " hei, muistatko minut! Olen se tyypi sieltä ja tuolta oltiin kuin paita ja peppu aikoinaan! Kuis menee, nähtäiskö? Missä asut?" Huvittavaa, mutta huomasin että olen taas väleissä ihmisen kanssa jonka kanssa meni hermot ja oli aikamoista draamaa yhteen aikaan, nytten linja-autossa ollaa puhuttu vaihdettu numeroitta ja soitelleet, kai ihmiset voivat antaa virheeni anteeks ja minä niiden. Vaika olen aika anteeksi antamaton itselleni.Syvällistä tekstiä tänne lopuksi.

Kuitaus tehty! Vola! Btw, kuunelkaa tälläistä Bändiä Youtubesta tai Spotifivestä kun WoodKidihanaa musiikia ja varsinkin musiiki videot jotain kaunista ja SteamPunk tyylinen bändi kun Steam Powered Giraffe~ olis kuulkaas mieli cossia joitakin heistä~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti