tiistai 17. syyskuuta 2013

Tracon jälki fiilistelyjä ja kasa huolia.


(Whääää QAQ ennekä julkaisen tekstin, pakko itkeä tänne että tänään minun pikkusiskoni jäi rekan alle, mutta hengissä säilyi, mutta silti. Välillä tuntuu miks kaiki paska tulee itselleni?) => asiasta kukkaruukuun

Tracon tuli ja meni. Olen varsin yllätynyt siitä että Tracon oli vieläkin pitänyt samanlaisen ikimuistoisen coni statuksensa mitä tapahtuma tarjosi itselleni vuonna 2011. Voin vain sanoa että oli samalaista taikaa ilmassa kun pari vuotta sitten. Uusia ihmisiä ja mitä parasta uusi kavereitta, sai nauraa vatsansa kipeäksi. Mikään ei mennyt conissa pieleen mm. Cossit ei mennyt mitenkään rikki. Kaikea tuttuja en kerennyt mitenkään valitettavasti nähdä tai meni ristiin tapaamiset ,mutta yhtä tapaamista en koskaan unohda tapasin ekaa kertaa vuoteen hyvän kaverini Remun ja kohtaamiset olivat eepiset ja naurua täynnä, pakko on joskus matkustaa Kemiin.


kettu kigurumi Jean ja Panda Kigu Marco oltiin Lauvantai illalla Traconissa~ huom, ostettiin hippikaupasta 1€ sälelasit kun unohdin omat kotiin.

alex Vs. melodicore kettu poika inu yashan miekalla.

special kiitokset menee Laurille (melodicore) koska oli järjestänyt todella upeat kaiken ikäisille suunatut iltabileet! Uusi tila oli nerokas! Säkki tuoleja ja parasta myytiin kohtuun hinnalla juomisia, sipisejä ja karkia! Kiitoksia Lauri tästä! Plus Laurin myi valotikkuja joihinka oli painettu tyylikäästi Melodicorenin teksti.

Tosi romanttinen kuva. Christa ja Ymirinä oltiin sunnuntaina, ja kuvassa syötiin ulkona Subwayttä.. Lol

Mutta juna matkallakin tutuistun uusiin ihmisiin ja naurua riiti ja vähän myös hiusten repimištä, koska Vr oli myöhässä. Olin vasta kotona 01:00 ja olin ihan kuolut. Eka asia mitä tein kotona oli mennä tervehtimään omaa pikkuista koiraani Pojua, josta taidan puhua koko ajan täällä.


Kuva kertoo tämän hetken tunteistani..

Mutta tressi painaa niskaa. Opettajat olivat päätäneet että ohjaan koulun tilaustyön, eli kuvataan bändistä Studiolive, johonka sisältyy haastattelua ja musiikin soitamista. Syy tähän on nähtävästi se että minulla on kokemusta monikamera- ja perus kameratuontannosta ja hallitsen ohjaamisen, mutta apuna on Päivi onneksi! 
  Ja lisäksi itselläni on tulossa Unkariin lähtö ja sinne pitäs tehdä esitelmä eli KYLLÄ! Pidämme luennon Unkarista! Vaihtoehtoisista ekologisista energia vaihtoehdoista suomessa! Eli todella jännä aihe ja paljon tausta työtä pitää tehdä. Itkettää ja tällä viikolla pitäs mennä kuvauksiin videoon, jossa "nakuillen" eli olen vähissä vaateissa pitämässä kyltiä ja ilmaissen tunteitta. Samana päivänä palaveri Studioliveen liityen eri alojen kanssa äänituontannon ja esitekien.
Itkettää toinenkin asia, ja anteeksi tälläinen purku mutta hiuksia pitää lyhentää kivan paljon, vedän kai saman tien itseni kaljuksi ja joudun lihotus kuurille kun olen olevinaan alipainoinen, huh sanon minä.

Ja pelataan kavereiden kanssa GTA V!! Hankittiin special pakkaus käteen ja pelataan Allun ja Chibin kanssa tätä tällä hetkellä~ jotain piristystä tällä päivälle xC

Mutta iloisempiin asioihin nimeltään Cosplay! Aloitin tekemään SnK ihmeelisiä proppeja ja kävin kaupungissa katsomassa vaihtoehtoisia materiaaleja mitäkö voissi käyttää hyödyksi. proppit olisi tarkoitus saada valmiiksi Syyslomalle kun on tiedossa SnK photoshooti kun Jean ja Marco. Aloitin myös vihreän kaavun tekemisen kun kirparilta löysin 3€ oikean väristä tummanvihreää fleesi/villa kangasta. Kirparit on kavereitta.

Pam pam paam! Kynä! Ja paloja... Sain idean @Kuroiwingiltä ihanalta Arminilta QAQ oikeasti olit aivan upea ja sun Proppit! Olivat nerokaat! Kiitos vinkeistä!

Marakassit.. Sanon minä noista..

Jei! Kaapu ilman mitään huoliteluja. Hivenen kyhennän ja ompelen kasaa joskus kun on aikaa, ja anteeks taas WC kuva.

Löysin tulevaan Narnia cossiin kaulaliinan jota rakastan! Ehkä hivenen liian viininpunainen, mutta todella pitkä ja paksu. Ja anteeksi itseni, kun en meikaa nykyisin enää kouluukaan koska ei vain jaksa herätä aikasin. XD

Ja tein suuren harpaus askeleen yhteyden ottamiseen vanhaan ystävä/kaveriini! Etsin henkilön yhteys tideot ja laitoin mailia! Odotan vastausta ja toivon vai että hän on vain oikea vanha rakas kaverini, ettei vain joku randomi. Sydän tykyttää ihan jännityksestä onko hän se?

Suunitelussa olis SnK miiti ruotsiin vanhaan kaupunkiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti