maanantai 23. syyskuuta 2013

Proppien vääntämistä ja kääntämistä.


Viime viikon perjnataina aloitin suuren rakennus projektin, liityen SnK cossiini. Tavoiteena olisi kaikien kiireiden ohella tehdä kuuluisat 3dm gearit. Päädyin taas perinteiseen materiaaleihin kun softis,folio,puupahvi, erikeeperi, pikaliima, paperisavi, spray maali jne.
Sellasia materiaaleja joihinka ei tartee mitään erikoisempia työkaluja ,kun sakset ja hiomapaperi? Ja ruuvari? Itsellä ei ole minkäänlaissia mahdollisuuksia käyttää hyödyksi puuta ja tähän tarvitsemiin työkaluihin, niin pitää käyttää mielikuvitusta kerrakseen. Hivenen kuvia..

Tämän hetkinen tilanne on tälläinen. Viellä pitää hankia pyöränjarrun jarru kahvat jostain ja kiinittää ns. Rimakotelot taka pömpeliin kiini. (Onpas hienot sanat taas käytössä") lisää ruuveja pitää ostaa. Ja tehdä tietenkin laatikot,, mutta etenemis kuviin siis.

Homma alkoi mitailemalla lähde kuvien avulla proppien kokoa. Ja punasella tussi tein merkintöjä rohkeasti suoraan pahville.

Sitten alkoi käsi pidikeen luominen ja sormi välit pieneni puolessa välissä kun totesin että ne on liian isot.
Ja Twitteriin olen aika aktiivisesti julkaisut proppien kehitymis kuvia ja muista cosplay aiheista juttua. Jos kiinostaa niin => @Mursukirahvi nimellä ja blogin sivussa löytyy minun aika normi Tumblr ja Twitteriin linki!

Julkaisin ihan omassa facebookissa edistys kuvia. Siihen syy on ihan että olen ihan innoisani näistä propeista xD ja tykkään tehdä tälläisiä! Kaiki alku tekiöissään.

Pimeä kuva. Kokonaisuus kasassa ja pohja maali laitettu Ns. Terien käsi kahvaan.

Suosikki osani, se on söpö ja nimesin sen mr. Töötiksi~


Sunnuntaina sitten satoi kun esterin perseestä, enkä pääsyt spray maalaamaan osia. Mutta Maanataina kylläkin pääsin heti koulun jälkeen. Kaavusta puutuu vain nappi ja logo. Ja ompelin Kerolle tilauksena lantio rätin~

Ja testaillua taka hööpelin kanssa, ja suuri Huom, se ei enää repsota noin ku parantelin kiinitys syteemiä ja anteeksi takki derpaa koska se jäi harmesiin kiini.

Ja osat spray maalauksen jälkeen. Pöydällä näkyy rimakotelot jotks tulee sivuun kiini sillain tosi ninjasti..

Ja Terät valmiina, enää pitäissi vässätä muuta vaihto terä laatikoihin jotka teen pahvista, ja kyselin kavereilta pahvilaatikoitta ja hämmennystä aiheuttin paljon. Pitää suunitella millä käsiten laatikon pinnan sellaiseksi ettei se kärsi?

Taka osa maalattu, väreihin.

Ja lopuksi tälläinen söpistely kuva kerosta ja minusta christana ja Ymirinä~ Ja muutama upea Alex kuvan jotka kuvasi Kero~ huimia sanon minä, mutta liian iso huppari tekee itselleni kalja vatsan xD miehekästä kerrakseen.


Eiköhän tämä riitä tältä kertaa, ja kohta alkaa blogi spämmäys kun on lähtö Unkariin ja töittä riitää luennon suhteen. Kamalia tanssi treenejä ole vetänyt ja sen seuraamuksena olen perehtynyt korealaiseen pop musiikin jota kutsutaan K-popiksi. Ensivuoden coni suunitelmat on pimennossa paitsi ei cossi suunitelmat! Pieni avautuminen: "tuntuuko tesitä välillä siltä ettei aika riitä? Vasta oli 5 vuotta aikaa ja kohta ei enää vuotakaan" paineitta! Mutta unkaris odotellessa ja tykkään porukasta joiden kanssa lähden sinne :) mukavia ihmisiä on Severi, Niko, Terhi ja Sanna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti