tiistai 1. lokakuuta 2013

Editointia ja SUURI HARPAUS!

Unkari reissu jännittää ja mitä on ohelmana siellä on viellä jännempää! mutta tämä SUURI harpaus! otsiko viitaa siihen että ekaa kertaa elämässäni tein suuren valinan jota olen harkinnut jo pitkään. Halusin toteuttaa sen ennekä kuolisin vaika en todellakaan kuole, mutta sitä ei koskaan tiedä. Virallistamme tämän asian vasta kun tulee täytteen tasa 2 vuotta, mutta nytten alustavasti sanallisesti pyysin omaa rakaani kättä, eli nyt oltas kihloissa! Syyslomalle olen suunitellut kaikea söpöä kullalleni, vien hänet joensuun Sushi baariin syömään sitten ajatelin viedä hänet leffaan ja ostaa kukkia. Eli tälläistä sitten tapahtui, hymyilen ja virnuilen kamalasti joka päivä asialle, koska uskon että Kero on se oikea minulle, vaika mitenkä tavattiin vuonna 2011 ei olisi uskonut että näin tulisi käymään.
Mutta Viime blogimerkinnässä mainitsin että kuvauksiin olin menossa perjantaina "nakuilemaan" ja linkaan nytten tämän upean videon tänne! (ps. mulla oli shortsit ja toppi oikeasti päällä) kuvaaminen oli hauskaa, ripuli laulu jäi päähäni todella hyvin.

TÄSTÄ NÄETTE VIDEON!

Viimeviiko sitten meni kahden haastatelun tekemisessä ja videoitten editoidessa + äänen. Nyt on esitys materiaali valmis Unkariin! ja kaiken lisäksi saatiin tehtyä ilman mitään suunitelmia Nikon, Sanna, Terhin ja Severin kanssa huvittava intro video joka esitellään esityksen alussa kestävän kehityksen konfersissa. edustus varmuus taattu tällä videolla sitten. (Pidämme reisusta myös sitten nähtävästi Vlogi videotta! joita linkaa Twitteriin, Facebookiin? ja tännekin!)
Mutta sain lopputyön aiheenkin Yliopistosta tarkemmin sanottuna autan yliopitosta valmistumaisillaan olevia opiskelioitta heidän loppu työssään. Eli joudun tämä- ensivuonna kulkemaan aika paljon Lappeerannan suunassa ja jyväskylän, koska kuvaus paikana näilä näkyvin toimivat Lappeenranta/kuopio/jyväskylä. Ja sain toisenkin projektin joka on Jyväskylän yliopisto? ihmisille, joiten kuvaus paika on näillä näkysin kuopiossa.

Mutta en ole ehtinyt mitään suurempia tekemään, mutta sain toheloisani visa kortini lukkoon kun en muistanut tunnustani... hehe.

Cossit ei ole edistynyt mutta 3dmg! proppien laatikot kasattu, mutta maalaamaan en ole pääsyt kun joka päivä olen ollut 9:30-18:00 koulussa editoimassa ja palavereissä. Olen kiireinen nainen nykysin. mutta unkari odottaa ja ensi vuoden coneista ei mitään hajuakaan.

4 kommenttia:

  1. ASDFGHJL! <3 miun oikeesti with muistaa lukee tätä blogia säännöllisesti ku kato ny mitä oon missannu! Oikeest, onnee <3 olin vaa silleen aww ku luin :')

    VastaaPoista
  2. Oih, saat sit kyllä ilmoitella millon tuut kuopioon nainen ja onnea teile <3

    VastaaPoista
  3. Totta kai ilmoitelen sitten ku sinnh päin ollaan tulossa :)

    VastaaPoista