sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Jotain päivitystä 3dmg propeista.

Tunnelmani tällä hetkellä.. Juoksen karkuun titaaaneja! Lindalla oli hauskaaaaa.

Tänään pitää tehdä viimeiset viimeistelyt, koska huomenna lähtee lento kohti unkaria, ja paineet kovat tällä hetkellä. Ja KUN Puhe on pahasti kesken! En tiedä mitä pitäissi kertoa, suomesta ja itsestäni. Mutta vähän kuvia propeista ja syyslomalla on SnK shooti tiedossa mun OTP:sta Reiner/Bertholdt ja jean/marco. Kyllä cossin Reineriä koska reiner on mahtava! 

Kävin kaverini lindan kanssa vähän dyykaamassa ja löysin sopivan ison pahvilaatikon raahattavaksi, niin päätin sitten pahvista tehdä "terä" lootat.

Erikeeperillä laitoin kasaa laatikot koska, kuumaliimaan ei voi luottaa. Oikeasti! Mieluumin kestävät liimaukset kun ei niin kestävät.

Lisää osia ja melkein liimat kuivunut, näitten tekemisessä meni oikeasti päivä ja toinen päivä erikseen maalaaminen.

Ja se ois siinä! Enää pohjamaali. Laitoin saumoihin massaa joka peittäisi pahvilaatikoiden aaltomaisen sisä osan, ja nuo harmaat osat on tehty puupahvista sitten. Kaasu pulloni tulevat muualta päin suome että niitä ei ole kuvassa mutta mitat on.

Käytin hirviö akryllimaalini laatikoiden pohjamaaliksi ja käsitelin laatikot viellä erikeeperi kerroksella. Tämä pahvi oli tavalista paksumpaa ja eikä rypistynyt kun maalasin sen mitenkä ohuet pahvit yleenssä tekevät..

Kerkesin vasta maalata laatikot torstai iltana, kiirelisen aika tauluni takia ja lukuisien palaverien jne.

Ja pohjan maalaaminen.

Lootat sisällä ja laitelin lisä osia kiini ja maalailin niihin varjostuksia ja muuta jännää.

Irotin vihdoin ne solet saapaistani ja se oli helpoa, yksi ommel piti purkaa ja se oli siinä. Nämä on siis ne saapaat jotka tilasin 18€~
Lisää solkia! Nyt on varaa lahjoittaa joilekin solkia xD

Ja miekat tein loppuun! Ns. "Käsijarrut" laitettu paikoilleen ja muutama ruuvin.

Korjailin harmesiani hivenen kondikseen, kiristin sitä ettei jalka nauhat valu, koska tämä systeemin pitää pitää 3dmgearit kasassa niin piti vähän parannella sillain. 

Koko systeemi päällä, mutta vain väliaikaiset kiinitys systeemeillä! 

Muutama isompi kuva..

Laatikot kiinityvät metalli paloihin mitkä harmesissani on. Kyllä ne on ihan oikeaa metallia tyttöystäväni teki ne minulle, koska itsellä ei ole mahdolisuuksia sellasia hienouksia käyttää..
Ja takaa, katsokaan miten metallisuus hohtaa xD mutta nyt tuo taka härpäke ei enää repsota. Huom. Liisan tuoma irku roikuu ovessa~ se on miun virallinen ovi vahtini! Saatan myydän nämä pois ku oon shootanut, xD en jaksa kaiketi missää conissa näissä olla, ehkä yukiconissa taika Frostbitessä sitten, viimeistään cosvisionissa.

Ja se oli vain hetkellisen mieli johteen tulosta, kokeilla Reineriä, Joffrey peruukilla, eli EX Aph Romanian ja HS dave peruuki. Tykkään tuhota peruukeja.. Kenties hivenen.

Ja unkariin ottan mukaan nämä kyseiset kampeet että saan tehtyä ihmisten kanssa haastatelut ja kuvattua tarpeeksi kuvitus kuvaa. vasemmalta oikealle mitä kuvassa on:
- 2kpl XRL piuhaa eli toisin sanoen äänipiuhaa
- Ylhäällä näkyy Kovalevy tallennin
-A1 kamera kaikilla valkopalanssi, skarpin manuaalinen vaihdolla ja muilla mukavuuksilla, mun pikku Baby~
- Ääni adapteri, laitettaan kameraan kiini jolloin saadaan XRL piuhat kameraan kiini.
- Mini haulikko mikki
-Remu mikki.

sitten mukana on 4 kameran akkua, kaksi kovalevyn akkua ja laturi. Paljon kalustoa matkassa!

Rakennettiin koulun avoimien ovien päivään BlueScreen ja vierailiat pääsivät leikimään sillä. Myös studiossa oli näytillä koulun lyhyt elokuva tuotoksia ja radio- kuparin piste. Minä esitelin reipaalla tahdilla meidän koulun alan opetusta jne. 

Mutta huomenna Maanataina minä lähden, suomea edustamaa unkariin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti