perjantai 23. toukokuuta 2014

Mikä kesä?

Mikä kesä? Häh? Nyt jo, mutta ku.

Tollaset fiilikset on multa kesästä. Työt päätyivät Av-varastolta ja ikävä tulee kameroiden huoltoa. Nyt vain säästän rahaa ranskaan vaika haluaisin ostaa aluspaita kankaan Ezio cossiin, mutta ku pitää säästää. Eniten odotan tee värjäys sessioo. Koska se vaikuttaa hauskalle.

Mutta ezio cossiin liityvää puhelen. Tein hidden bladenien prototyypit valmiiksi ja julkasin pienen video klippin FaceBook pageemme. Yllätyin kun ihmiset kommentoivat ja kehuivat?? Koska se oli prototyypi, mutta nyt on täysin toimivat rungot valmiina pöydälläni, vain vaille suoja kuorta.


Sain myös valmiiksi ala helmat maalauksineen vuorineen ja jopa liattua. Rakastuin niihin, koska ne asettuu juuri oikein ja laskeutuvat nätisti. Voi tätä riemun määrää kun aluksi itkin kun ei niistä tuu mitään, mutta tuli!


Tälläinen perus WIP kuva tänne. Viita kasassa ja nyörien tekeminen käsin oli aikan mielen kiintoista puuhaa. Enää puutuu koristeet siitäkin. Pikku hiljaa valmistuu, mutta itseni mielestä liiankin hitaasti koska tavoiteena on tehdä mahdollisimman huolellisesti koko puvun että sen viitii myydäkin joskus pois.

Tosiaan. Housut ei kuulu pukuun! Samoin aluspaitakaan! Toisessa kuvassa ilman vyöttä puku. Mutta tuo helma oli vaikea saada asetumaan oikein! Liiankin. Revin hiuksiani aika paljon tehdessä taka osaa. Jokaisen palan helmassa on kultanauhaa ja käsin maalattu kulta kuviot. Vaika ne ei näy, mutta halusin tehdä kaiki mahdolliset yksityis kohdat.


Sain myös postia urumilta ja sieltä pulpahti kaksi Animeconin ranneketta! Sekoaminen tuli koska iso halu mennä jo coniin Ezio puvussa. Ja coniin olisi kiva mennä taas pitkästä aikaan. Kawaconikin tulee ja laitan sinne pääle Rinin Freestä. Ja peruukia odotelen postista hartaasti ja toivon että se on oikean sävynen eikä räikeen punainen.. Jota pelkään hyvin kovasti sen olevan.

Hyvää kesää ja isot onnistelut valmistuneille ihmisille ja uusille ylioppilaille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti