keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Viimeinen kuukausi.

Viimeistä kuukautta mennään koulussa. Kohta valmistun ja askel kohti työelämään tieni käy.Erillaisia suunitelmia olen pinonnut ja kudonnut ajan kanssa. Olen harkinnut muutavani saksaan joskus mutta joskus vuosien päästä.

Ollaan myös Keron kanssa suunitelleet yhteistä matkaan italiaan keron kaverien luokse. Mentäissi toki Venetsiaan ja shootatas AC cossjamme italialaisten cossi kaverien kanssa. Oltaissi noin viiko. Toki se olisi jännitävä matka ja olen paljon matksutellut elämäni aikana ja sain tällä viikolla Ranskaan lentolipput muuten btw.

Koulut loppuu ja sain kiva Viisi eri kutsua ylioppilas juhliin! Yksi ongelma on se että samana päivänä on kaverien kanssa syömään meno ja viidet juhlat sitten. Pitää päätää mihinkä menee. Samoin kärsin tressi ongelmasta.

Mutta taas olen etenan tahtiin jatkanut ezio cossia. En vieläkään ole saanut ostettua vuorikangasta lisää.


Noin 3 päivää kesti tehdessä vyötä ja loppu tuloksesta olen varsin ylpeä. Vyö on kieltämättä suosikki osa nyt koko cossista mitä on saanut tehtyä.

Soljen tein paperisavesta, metallilangasta ja softiksesta. Ei toki unohdeta rutkasti erikeeperiä ja hiomista. Timanttin löysin laatikostani, enkä tiedä mistä se on edes.


Päätin sitten aloitaa hidden bladenien vääntämisen. Tässä valmistuu yhden runko pikku hiljalleen. Ja montako nastaa meni reunoihin. Hyvin monta että itketti. Ja reijittäminen oli tuskallista ja vedin saksilla muutaman viilon sormieni päihin vahingossa. Tein myös koristeet samalla tyylillä kun vyössäkin. Mutta päälystin nahka renneken osan ekana elmukelmulla jonka jälkeen sen päälle sain huoletta pistää massaa niin ettei se likaa keinonahan pintaa. Ja käytin rannekeen tuki pilarina suosikki lehteä kun illuusio kirjaa? 

Valitettavasti tämä on hyvin kesken maalaamisessa kestänyt päiviä ja en ole vieläkään saanut kiinitettyä koristeitta hanskaan. Jääpi nähtäväksi mitenkä suoriudun tästä. Loppi tuotoksesta sitten enemmän kuvia myöhemmin lisää! Koska hidden bladeneihin tulee kivat jutut kunhan saan vain valmiiksi ja rautasahan lainaan. :)


Mutta Assassin's creed 4 oh god.... Haluan cossia yhtä aivan ihanaa hahmoa joka vei mut kokonaan jopa suurin piirtein sydämmeni! Muistan joskus tällä tavoin käyneeni To-love-ru manga sarjan suhteen Lala hahmon kanssa. Rakastuin hahmoon siis todella. Nyt kävi Ac4 pelin kanssa mutta hahmo joka vei sydämmen on James Kidd! *kiljuntaa* aijon ehdotomasti cossia tätä aivan ihanaa hahmoa ensivuonna! 
Ja omg. Peli teki henkilöstä täydellisen, siis koska James Kidd hahmo perustuu ihan oikeasti eläneeseen merirosvo kuningatareen, näin hienosti sanotuna. Mary Read, mikä nainen! Tai oikeastaan poika tyttö. Olen ollut Maryn fani pienestä pitäen ja ihaillut tätä, mitä olen koskaan lukennut hänestä. Ja tämän tyttökaveri Anne Bonny. Uuh.. Voin vain olla innoisani heistä.


Vaateetkin James Kidd/Mary R. Ihanat! Ja hahmon ulkonäkö saa jopa jalkani ihan toivotomaksi. Olen tietynlainen piraati fani ollut aina ja melkein aina! Katsokaa nyt häntä! Miten upea hahmo! Pelatkaa plase peliä! Kettuileva persoona tietyllä tavoin. Kaverini Sami sanoi kun pelasi pelin että"ac4 on sun olemuksellinen hahmo, ainakin josta tulee sie mieleen" ja jätkä puhu James Kiddistä. Uuh gheee.


Ja naisenakin kaunis. Eipä muuta lisätävää.

Haluaisin myös cossia Assassin's creed 3 Connoria. En toki perus versioo vain vähän. Paljaampaa pintaa, mutta se tulee olemaan iso ongelma, koska omistan viellä naisen vartalon. *sad*


Miksi kiinostaissi tehdä tämä kyseinen puku? Koska se on haastava. Materiaalien etsimisestä tulisi hauskaa ja haasteelsita kaiken puolin. Maskeeraus. Ja olen siis täysin hurahtanut Ac:hen täysin vuoden tauon jälkeen. Pitässi cossia Altairiakin joskus koska tyttöystäväni aikoo joskus cossia Mariaa, niin söpö pari cossi. Voisin pelata joku päivä taas Ac1 läpi tai lukea kirjan vaihteen vuoksi. Liik HIENOJA hahmo deisingejä.

Asiasta kukaruukuun taas. Loppu työni on tehty ja ihan hyvin se meni vaika vapisin seminaarissa kun haavan lehti ja olin ihan kankea. Pelkäsin että mokasin täysin. Ja näin loppuun voin sanoa odotelen lääkäristä uutisia tuloksia. Liityen muutaman vuoden vaivaani joka on painanut minua ja saan ehkä tuloksia! Jes! Tai sitten masennun täysin, mutta onneksi ensiviikolla Kero tulee luokseni. Mikä ilo! Mikä ikävä! On ollut.

Mutta 

OLKOON VOIMA KANSANNE!<~>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti