lauantai 30. toukokuuta 2015

Desuconin cossit.

Nyt on kaiki cossit kasassa! (Ainakin melkein) niin voin nyt ilmoittaa/kertoa mitä sitten cossaan conissa. Tässä on kuva. Sunnuntaina tosiaan kierätä Tadashi Hamada cossiani. 


Perjantaina suunitelin alunperin cossaavani Anakin Skywalkeria padawan versioo mutta omat hiukset eivät kasvaneet tarpeeksi että olisin voinut cossia ja hetken ajaksi luovuin perjantai cossaamisesta kokonaan. Kuitenki asia sain suuren käänteen kun yöllä saatiin Keron kanssa idea että cossataan uusimmastan Avengers leffasta age of Ultronista Pietro Maximoff (quicksilver) ja tämän kaksoin sisarta Wanda Maximoffia. Toki tehdään ne eka versiot mitä näkyi leffan alussa ennekä he olivat ns. avengerseja. Heti tuli peruuki ongelma Pietron kohalla. Emme omistaneet valkoista peruukia ja tilaamaan ei ehdi mutta meillä oli yksi peruuki joka oli ennen valkoinen. Niinpä pestiin se kaiken maailman tököteillä taas valkoiseks ja värjättiin tyvi ja taka tukka mustaks.


Varmaan ajatelette miten helvetissä tuo on edes mahdollista vaalentaa värillistä peruukia vaaleammaksi? No ei se olisi jolloin tuota kiharaa peruukia vuonna 2014 oltaissi värjätty vesiväreillä. Ihan alunperin tuo värikäs pitkä peruuki oli valkoinen kihara joka sitten värjättiin vesiväreillä pastellin sävyiseks ja kiharrettiin urakalla. Tulos oli hyvä! Ja nytten sitten liotettiin peruukia pesuaineissa ja huuhtelu aineissa niin saatiin värit melko hyvin pois ja uudelleen värjättiin. Todellakin cosplay on luovaa puuhaa! Kun ei ole aikaa tilata peruukia tai rahaa tilata suomesta jotain 30-40€ tai kavereilla ei oo sopivaa karvakasaa niin tulos on tässä. 

Parempaa kuvaa ei ole viellä mutta maanataina otettaan Keron kanssa testi kuvia Cosplay Sivullemme niin sinne sitten kaiketi tupsahtaa valmiista puvuista kuvia. Tai sitten ei kun ensiviiko on todella kiireinen eikä paljoakaan ehdi tekemään. Mutta onneksi Olka monsteri cossi on täysin valmis! Mutta en oo kokeillut sitä ees kokonaisuudessa pääleni toivotavasti se nyt sillain toimii mitenkä olen ajatellutkin.

Desussa nähdää ja törmäillään~
Animeconin cossia suunitelen tällä hetkellä ja näyttää siltä että jotain eepsitä on luvassa.
2 kommenttia:

  1. Maximoffit! <3 Ihanaa kun cossaatte niitä! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo~ ne on kyllä aika babeja :3 että oli vaan pakko tekasta cossit ensviikolle. ●/

      Poista