keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Mass Effect Male Shepard käsi armori

Taas jatkuu päiväkirja maiset merkinnät cossin edistymisestä!

24.6.2016

Tosiaan! Tähän alkuun laitan kuvan että minkälaista Armoria oikein olen tekemässä


Tosiaan tämä ihan alotus Sherpadin puvusta olen pistänyt tänne teille WIP kuvia yhden postauksen. Jos näette että paljon hommaa on edessä ja todellakin on. Aluspukuun pitäs ostaa kankaat ja ommella se kassaan ja kaiken lisäksi ommella siihen mahdolliset tarranauhaa ja nipsukeen mutta ekaksi armori kasaan.

Mut sain tänään aika vähän aikaseksi.Fiksaillin rintapansarin ja liimasin siitä toisen sivun jo kiinni koska vain toiselle puolelle tulee kiinnitys systeemi. Kuvaakaan en ottanut valmmiistä käsi armori palasista mutta on paljon helpompi koota kun etu ja takapansari.

25-26.6.2016

Melkein koko päivän tein vain käsi varsi pansaria! Suurin osa ajasta meni joko kaavojen aseteluun EVA-foamille tai osien hiomiseen. Kuuntelin tekiessäni Mass Effect soundtrackiä eli ihan ykkös pelistä kolmos peliin asti ja ihana sen 6h soitolista mutta sai ainakin fiiliksen tekemiseen siinä! 


Käsi varsi ja kyynerpää osa.


Vähän parempaa kuvaa käsi osasta jota. Jouduin hiomaan oikein kunnolla muotoon..

Näihin sitten aika kului ihan mukavasti.


Pienensin ihan hitusen yläpansaria muutaman sentin mutta tuskin sitä kukaan näkee ja liimasin jo toisen sivun kiini. En ole vieläkään liimannut vatsa taika selkä osaa kiini yläpansariin koska pohdin muutamia juttuja. Tosiaan olkapansari liikuu käden mukaisesti! Eli jos nostan käden ja lasken niin mukautuu  liikeeseen mukavasti ja palaa taas samaan asentoon. 

Tosiaan en tiedä olenko täällä maininnut asiasta että olen Trans sukupuolinen persoona eli olen ruumiilisesti nainen mutta henkisesti mies ja olen tällä hetkellä Trans polilla hoidossa ja kohti oikeaa kehoa matkani on alkanut! Ette voi uskoa miten miehiseltä tuntuu pukea tuo armori ja saa näyttämään kehosi mieheltä! Rakastan jo tätä pukua ja voisipa arkisinkin pitää. Vitsi. Mutta tunnen itseni mieheks puvussa ja se saa minut hurjan onnelliseksi.

Myöhästyin aikataulusta aika paljon koska piti ennen perjantaita saada valmiiksi koko armori mutta jalat jäi puuttumaan. Ei se mitään. Pystyn vasta jatkaa pukua noin 1kk päästä koska lähtö reissuun alkaa. Täältä tulee USA! Ja Disney World~ 

-Wheower-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti