maanantai 9. toukokuuta 2016

Tampere Kupliin kuvia

Vähän tulee päivitetty myöhään tänne Tampere Kupliin photoshoot kuvia, koska olen ollut kiireinen ja olin popcultissa jossa Cosplay kisassa sijoitun! En edes osannut yhtään odottaa että pääsen sijoille kun kaikilla cossaajilla oli niin upeat puvut ja tunsin itseni hyvin pikkuiseksi. Siis sijoitun toisellesijalle! Siitä sitten seuraavassa postauksessa lisää, mutta nytten Tampere kupliiseen.

Tampere Kupliissa on aikaa ja silloin cossattiin kaverien kanssa Batman sarjakuvista tuttuja hahmoja nimittäin ex-Robineitta/Robineitta eli lyhyesti sanottuna meillä oli BatFam ryhmä. Bruce adoptoi lapsi ryhmä oikestaan paitsi BatGirl Barbara Gordon ei sentään ole ihme Bruce Waynen adoptio lapsi.

©Linda Turunen
Hahmot vasemmalta oikealle: 
Robin: Damian Wayne
Red Robin: Tim Drake
Nightwing: Dick Grayson
Batgirl: Barbara Gordon
Red Hood: Jason Todd
BlackBat: Cass

Itse tosiaan cossasin Jason Toddia eli Red Hoodia.

©Linda Turunen
Olen vieläkin yllätynyt että moni tuli pyytää kuvia ja kun oltiin ryhmäläisten kanssa melkein 100% varmoja ettei kukaan meitä tunnista mutta toisin kävi! Meidän tunnistettiin! Ja se oli ihanaa! Eli Suomessa on DC comic faneja eikä pelkästään Marvel! Vaika kumpaakin kuulun.

©Linda Turunen
©Linda Turunen

©Linda Turunen

©Linda Turunen

Tämä kuva! Nauran tälle vieläkin. En kestä new52 sarjakuvien Red Hoodia ja sen kypärää! Just ton takia! Ilme! 


Ja viellä derpi ryhmä kuva~ kuplii oli kyllä yks parhaista coneista seuran suhteen! Olisi mieli taas kasata iso DC ryhmä johonkin coniin mutta tämän vuoden ainut coni tulee olemaan enää Tracon ja Hoth con. 


Kupliissa myös vedin sairaan nopeesti kesken eräisen Poe Dameron cossin koska kaverini cossais Kylo Reniä niin hän sai sitten minut puhuttua ympäri cossaamaan Poetta. Koitin hiki hatussa saada peruukkia tehtyä mutta ei siitä tullut mitään ja jätettiin se suosiolla vasta Popcultiin jossa sitten en uskaltanut pitää kypärää ollenkaan päässä koska peruukin kampaus kärisisi siitä.

Mutta minä kuittaa ja pahoitellut siitä että olen ollut hyvin, hyvin hiljainen täällä. On olemassa kun elämä. No ei. Huono tekosyy. Olen ollut laiska 

-Wheower-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti