torstai 19. toukokuuta 2016

Popcult 2016

Vihdoin saan jotain aikaseksi tänne blogiin. Eli nyt lyhyesti selitän popcultista tänne. Ensimmäisenä on pakko sanoa että liikaa hyvää ohjelmaa oli ettei kaikialle edes voinut päästä! Täydellinen coni itselleni ohjelman puolesta.

Star Wars cosplay Finland ryhmä kuva 
Kuvaaja: Aleatha/ Aleatha cosplay ©Aada

Päätin osallistua tosiaan popcultin cosplay kisaan koska länkäri cosseilla saa osallistua ja miksipä en menis? Päätin laittaa vaivalla tehdyn Poe Dameronin sinne ja tulen käytämään sitä myös Traconissa toivottavasti oikealla liivi kankaalla..

Kuvaajaa en tiedä! Jos joku tietää pls ilmoittakaa niin tagaan hänet tänne! Kaverini löysi kuva netistä ja laitoi minulle ja pidän tästä kuvasta todella paljon! Kiitos kuvasta~


Olin tavallisen tapaan hyvin, hyvin jännittynyt ja olin aikalailla suurimmaksi osaksi hiljaa koska pelotti ja kamalat paineet koska tosiaan niin monen cossi oli niin upeat että tuntui vähän höpöltä Poe kaltaisella cossilla osallistua kisaan. Se ei näytänyt ollenkaan vaivalla tehdyltä eikä sillain vaikeitta kaavoja ollut siinä sillain. Ennen coni viikonloppua viikolla kuumotelib ketkä olisivat tuomareita j yllätyin täysin kun vuorossa oli tuomareiden kanssa puhumista. Mykistyin täysin siinä enkä osannut mitään sanoa mitä piti ja sitten unohdin kokonaan poseeraus puolen. Siinä vaiheessa olin 100% varma etten millekään sijoille pääse. Lava osuus oli kamala niin kuin aina.. Jännitin aivan liika ja unohdin kaiken! En osannut enää yhtään poseerata mutta kuulin kyllä raikuvat huutoa ja abloodeja kun tulin lavalle ja siitä tuli hyvi fiilis! Siinä vaiheessa olin sillain "ehkä cossini ei ollenkaan niin surkea" kaverit oli vastassa penkeillä ja se oli ihana asia. Vapisin niin paljon jännityksestä. Tansi osuudella rauhoitun ja olin helpottunut että ei mun onneks enää lavalle tartee mennä.. Mutta olin täysin väärässä. Kun toisen sijan voitaja sanottiin olin sanaton enkä yhtään ollut varautunut menemään lavalla ja unohdin jopa kypärän penkille siinä hädässä. En onneks menettänyt kisa intoa vai päin vastoin. Nyt suunitelen uuta cossia kisalavalle mutta esityksen kera. Jännittävää.

Kisan jälkeen yksi cosplay senpai tuli kehumaan cossini kankaan väriä ja sanoi sitä täydelliseksi! Menin sanotomksi siinä vaiheessa täysin ja sepitin jotain kakkaa.

Sekava päivitys. 

-WheoWer-

1 kommentti:

  1. Ai se olit sinä! Olin kans kisaamassa, muistaakseni sun perässä lavajonossa (tai ennen, en mä muista! XD) :'D tosi hieno cossi!

    VastaaPoista