keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Tracon 2016

Unohdin tänne ilmoittaa mitä edes cossaan conissa. Pieni muutoksia tuli alkuperäis suunnitelmiin mm että Poe Dameron cossi jäi kaapiin ja Mass Effect cossi toimi vasta Lauvantai iltapäivästä iltaan asti.

Päivällä päälläni oli sairaan nopea kaapi cossi mm mies variaatio Catwomanista josta ei taida olla kuvia. Harmi. 

Mutta jossain 16:00 aikaan menin vaihtamaan puvun Mass Effectiin ja ihan ensimmäistä kertaa puin täysin koko cossin päälle. Cossin Valot herätti huomioitta niiden voimakkuuden takia ja moni kysy mistä helvetistä mä ne ostin niin sanoin että Ebaystä Kiinasta ja makso sen 2€. Yksi ihminen tuli mittaamaan jopa puvun valo tehon. Taisin muutaman sokaista valoillani täysin 🌚 

Mutta muutama kuva puvusta jotka kaverit otti kun myöhemmin saan shooti kuvia. 

©Samuli 

Kun näin conin jälkeen kuvat puvustani niin kyllä oma leukka loksahti auki. Eka kysymys oli itselleni että "MITEN Helvetissä olen tuon tehnyt?" Kuulostan ehkä oma hyväiseltä kun sanon että cossini näyttää kun suoraan Mass Effect pelistä repäistyllä. 

Parasta oli conissa puhua toisten Mass Effect ihmisten kanssa ja jakaa innostuneisuuttaan uudesta Mass Effect pelistä. Oli niin mukavaa jakaa pelien fiiliksiä ja tuntemuksia toisten kanssa! Tätä odotin eniten kyllä.


Löysin itseni videolta! Ja huusin kirjaimellisesti koska puku näytti hyvälle!

©Joona

Kuva takaa. Huomatkaa Ledien voimakkuus. Tässä näin ekaa kertaa cossini takaa. Miten näisti perse osat menevät! Ja kypärän yksityis kohdat kaiken lisäksi näyttää kivalle. 

Ehdottomasti suosikki cossini tähän asti ja helpo liikuttava kaiken lisäksi! Voisin oikeasti juosta tuossa puvussa! 

Lauvantaina cossasin ihan eri sarjasta mutta Avaruus teema jatkui. Tein tässä sivussa myös toista cossia Voltron animaatio sarjasta Netflixistä. Kaverit pääsi kesällä että tehdään ryhmä cossi Frostiin mutta sitten kämpis halusi ja cossia Traconissa no eikun tekemään uuta pukua. Kankaat tarjosi Eurokankaan lahjakortin jonka voitin popcultissa! 


Kaikesta haastavin oli tehdä pukuun feikki lihaspaita ja nauru sen teossa kyllä tuli. Peruuki on taas ostettu Ardalta ja se on vaan tollanen pääli tukka. Liimattu liimalla ja paketillinen pinnejä päähän sitten upposi

©Miksu
Löydettiin conissa sitte sika söpö Pidge cossaaja jonka kanssa sitten otettiin kuvia. Yksi mm oli tälläinen


Shiron arven tein latexista ja robotti käden Eva-foamista ja Worblasta. 

Shiron tekemisessä oli tosiaan haastavin lihas paidan tekeminen ja kun ompelin cossia ja kokeillit sitä ilman lihaspaitaa niin mikään ei istunut päälle. Sen takia jouduin ainakin 1000 kertaa pukemaan lihaskimppu paidan päälleni sovitaakseni cossia päälle että ompelenko kaiken oikein. Ainut asia mitä en ommellut oli housut. Kaiken Lopput ompelin.

Tämän vuoden Tracon oli taas vuoden parhain coni! Nyt siitä voimani SM kisoihin. Ei paineitta. Ei

-Wheower-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti