maanantai 12. syyskuuta 2016

Jännitystä ilmassa ja innostusta!

Ens vuoden cosplay suunnitelmat ovat viellä sumun peitossa mutta ainakin yksi puku on varma mm. Voltronista Shiro. En kummiskaan viellä alkaa intoilemaan uusien cossien vuoksi koska tosiaan marraskuussa kaverin kanssa osallistuttuaan suomen Cosplayn SM-kisoihin ryhmä kategoriaan! Huudan kirjaimellisesti koska jo nyt esitely osuuteen tuli moka.. Varmaan sen huomaa ku vertaa toisiin ja meillä on kummatkin ihan erillään.. Mutta nyt vähän pohdintoja..

Viimevuoden esitykset olivat niin hyviä että tänä vuonna varmasti on kovempi taso ja alkaa jo jännittää. Viime viikolla sain kasaan ääniraidan esitykseen ja se vaikuttaa vähän erilaiselta mitä yleensä cosplay esityksissä nähdään? Tai sitten ei ja myös videon sain editoittua. Sain tausta kuvaan vähän liikettä aikaan että ei ole vain pelkä kuva! Ja sain myös editoittua päinen pätkän pelistä. YAAS!... Se ei ole mikään musa pläjäys vaan enemmin teatterimainen ilmaisu. Halusin ilmaista pelin tunnelma mikä siinä on eli aika synkä. En tiedä mitä tästä tulee mitä ihmiset ajatelee.. Ja voin vain kirota että aihe on ihan helevetin vaikea ja peli itsessään on synkä ja surullinen k-18 peli ja tee siitä esitys jonka ymmärtää ulkopuolinen tekiä ja tietää sitten sen avulla minlälaisesta pelistä on kuse.

Tosiaan ehkä jotkut jo arvaa millä puvulla mennään sinne. Koska olen tainut sanoa jo.. Eli Mass Effect 2 pelistä Commander Shepard ja Tali'Zorah vas Normandy. Sopii hyvin GameExpo tapahtumaan. Ei kyl sitä mietitty ihan alussa eikä ihan alkuun edes ajateltu mennä kisaan ja sit vaan päätettiin ja tässä sitä ollaan!

Mutta tosiaan Traconissa koe ajoin puvun ihan syystäkin että se sitten loistaa lavalla ja korjattavaa kyllä löyty! Mm.

-Torso armorin filsaaminen suoraksi! Se oli vähän vinossa Traconissa ja löysin syyn miksi.

-jalka Armorien taka osan tekeminen

-aluspuvun kaulukset kiinnittäminen aluspupukuun järkevästi

-lisää maalailua 

Ja jne..

Sillain paljon korjauttavaa viellä ja sen lisäksi lavasteiden rakentaminen, taustavieon ja valo käsikirjoituksen tekeminen. Mielessä kuvittelen että olisi SM kisoissa kunnon tekniikka että laadin kaikki osat.

Tosiaan nämä on ensimmäiset ISOt kilpaillut koskaan ja parini toiset. Eli koitan laittaa kaikki panokset pöydälle ja pelkään toki epäonnistuvan siinä. Mut tosiaan haluan kokemusta vähän isommilta kisoista kun olen pitkään pysynyt pikku kilpailussa. Haluan näyttää yleisölle rakastamani pelin! Ja näyttää sitä heille että "Hei! Mass Effect pelit on ihan sika hyviä! Ja kattokaa näitä hahmo disaingeja!" Voitoa en sillain halua. Oon ihan täysin että saan yleisön viihtymään ja tajuamaan minkälainen Mass Effect peli on! 

Mut viellä Traconissata muutama Gif setti Shepard cossista. Oli kyl kiva nähdä cossi videoilla näkien miltä se niin ku näytti 😭 kirjaimellisesti itsekeskeisesti itken koska omasta mielestäni puku näyttää hyvälle.
Tosiaan puvun takana olevat valot olivat ihan helvettin kirkaat ja mietin että tekiskö niistä himmeät vai antaisitko ne olla tollaset sokaisevat valot. Mut reillu kk aikaa kisoihin ja vk ennen kisoja pitäissi viellä muutaa! 

Mut itken koska ihan helvettin hyviä kisaajia on luvassa! Eli ihmisille on luvassa mahtavia esityksiä ja kaikki SM-kisaajat nyt näyttää ei cosplay ihmisille että ollaan mahtavia luovia ihmisiä! Eiks je? Että cosplay on hauskan pitoa! Nyt kaikki SM-kisa kaverit loistettaan lavalla ja ollaan kaikki jo voittajia että uskallettiin mennä lavalle esiintymään! Tehdään tänä vuonna paras cosplay Showt suomen kansalle!

(Btw. Oon sika innoisani tästä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti