keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Frostin 2017 cossin pariin.

Tosiaan Desucon Frostbite on seuraava coni minne menen ja yksi cossi on sinne kasassa jo ollut Traconista lähtien mutta toinen ei. Eli olen taas Voltron linjalla sitten koko Frostin ajan. Eli perus Shiron lisäksi teen Paladin Armorin ryhmän kera! 

Okei tosiaan aikaa on vähän että armorista tulee sairaan nopee mitta toivottavasti tulos ois välttävä.

Tilasin ledejä pukuun varten ja rahaa siihen meni sen 20€ melkein.


Onneksi SM-kisoista voitin lahjakortin Eurokankaaseen niin ei tarvitse ihan omasta pussista maksaa kankaitta. Huh.

Mutta mistä materiaalista aijon tehdä armorin? Torso pansarin teen ylläri pylläri Eva-foamista ja muut osat myös EVA-sta jota tilasin Briteistä metri hintaan. Eli noin 3m X 6m Evaa tuli sit tilattua ja noin 5mm paksuista mutta ennekä mitään tänne linkaan kauppaa niin haluan eka saada tuoteet perille että voin arvioida materiaalin ja onko järkeä sijoittaa 50€ Foamiin. Mut mitä itse laskin Suomessa myydään 5mm A3 kokoista Softis levyä noin 4€ hintaan kun taas saisit noin 5,50£ + postarti eli noin 6€ noin 1m x 2m saman paksuista matskua. Eli halvemmaksi tulee tilata. Postarti on tilauksesta riipumatta sellaset 26£ että yksi syy miksi sitten tilasin paljon 5mm EVA-foamia.

Mut jännityksellä odotan mitä saan brittien maasta.


Kaavoitamisen aloitin viime viikolla ja en uskonut miten helpoa se oli? Sain armorin kaavat kasaan ihmeen nopeasti ja huomaa miten paljon oon kehittynyt Armorien tekemisessä. Mutta tämä on kaikista yksin kertaisin mitä olen tehnyt. 


Jalka/torso kaavat valmiina. Liikkuvuus on erinomainen ettei pitäisi tulla ongelmia liikuessa tämän kanssa sitten.

Mutta myöhemmin lisää. Mutta näillä alkuun

-Wheower-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti