maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää joulua~

Hyvää joulua! Ho hou hou hou!
Erillinen postaus shooti kuvista. Nautikaa.. Jos voite. Pahoitelen jo nytten! Että blogger vetää jonkun kumman syystä kuvat aika pikselimössöksi tai sitten Ipadi, kun en omista konetta niin.. En voi laittaa koneen kautta kuvia. Mutta jotain tässä.. Joskus korjaan tietokoneella kun pölläsen kaverilta lainaan. Pahoitelut. Itseäni ärsyttää hyvin paljon kun en saa laatua parennettua.


Kuvat otti siis (c) Eeva~ kunnia hänelle!Lol. Kokeilin tälläistä vaihteeksi, yksi kuva edes sain muokattua!muihin en jaksanut koskea edes. I'm so sorry :(
Yks suosikki kuvista! Alku idea oli puu, mutta emme löytäneet sitten puuta mistään niin sit tehtiin ruotsinlinnan pihalla tämä.


Väsynyt hevonen..Kuvan editoi (c) Kero ja kuvan otti (c) Eeva niin kuin kaiki!


(C) kerolla oli vähän tylsää niin kirjoitti kaikien ajatukset. Kuvasta tuli varsin hauska.

( huomatkaa Levin haarat ;D)
Minun elämäni. Ihailkaa minun käden jälkeä ja oli aivan pakko laittaa tämä kuva loppuun toivottamaan viellä kerran hyvä joulut teille lukioille jotka jaksavat sekavaa blogiani. 

Ihan ensinmäinen "tissienlitistäjä!" Kulta hommasi minulle ja kun tilattiin sitä väitin Kerolle kiven kovaa ettei M koko mene itselleni. Mutta sehän meni hyvin ja muokasi kesitystä vaateiden koosta, käytän ainakin kahta kokoa liian isojavaateitta tai miesten, ne ei istu ollenkaan mutta saa oloni kotoisaksi. Paras lahja ikinä! Kannattaa hankia! Ylätävän mukava. Mukavempi ku jössekorsetti taika tukisiteet. Paljon mukavempi!!


Hyvää joulua kaikille! Nautikaa joulu lahjoista ja toki joulua ruuasta! Kiitoksia joulukorteista! Joita olen saanut~ upeitta ja kerrassaan hauskoja :3


2 kommenttia:

  1. Hei, mistä tuo "tissienlitistäjä" on tilattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa lagas bloggeri. Niin ihan tais olla ebaystä mutta myyjää en muista :/

      Poista